Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

SARASWATI

Saraswati on Intian mytologiassa korkeimman selkeyden, tiedon ja viisauden jumalatar. Saraswati synnytti maailmaan pyhät Veda-tekstit, jotka liittyvät myös Ayurvedaan. Saraswati-jumalatar vastaa lisäksi taiteesta ja musiikista. Saraswati kuvataan usein istuvan valkoisen lootuksen päällä. Valkoinen lootus kuvaa absoluuttista totuutta. Kädessään Saraswatilla on intialainen veena-soitin, joka kuvastaa tarvetta virittää mieli ja älyllisyys oikeaan vireeseen, jotta elämä on harmoniassa maailman kanssa.

Saraswatin vierellä kuvataan valkoinen joutsen. Joutsenella sanotaan olevan herkkä nokka, joka pystyy erottamaan puhtaan maidon veden ja maidon sekoituksesta. Joutsen kuvastaa kykyä erottaa oikea väärästä ja hyvä pahasta.

Luontaishoitola Saraswatin hoitofilosofia:

Toivomme, että Luontaishoitola Saraswatissa voimme auttaa ihmisiä rauhoittumaan ja saamaan selkeyttä elämään hierontojen ja hoitojen avulla. Kiireisen elämän keskellä ihminen kaipaa hetkittäistä pysähtymistä ja mahdollisuutta kehon ja mielen rentoutumiseen. Rentoutumisen avulla saavutettu selkeys auttaa omaksumaan uutta tietoa ja pitää yllä keskittyneisyyttä. Työnteko ja arjen askareet hoituvat helpommin, kun keho on rentoutunut ja mieli rauhallinen, selkeä ja keskittynyt. Hieronta auttaa tasapainoittamaan kehon toimintoja, kuten verenkiertoa ja nestekiertoa. Tämä puhdistaa kehoa toksiineista sekä lisää elinvoimaa ja hyvän olon tunnetta.