Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

Terry Thomas
on kotoisin Etelä-Intiasta, Keralan osavaltiosta. Ayurvedan kerrotaan syntyneen nykyisen Keralan alueella.  Terry on opiskellut Ayurvedisia hoitoja 4,5 vuoden ajan vuosien 2002 ja 2008 välillä Keralan pääkaupungissa Trivandrumissa. Terryä on opettanut keralalainen perinteinen Ayurveda-lääkäri (vaidyan) Sasikumaran Nair, joka on toiminut pitkään Ayurveda-hoitajana ja -kouluttajana.  Lisäksi Terry on lapsuudestaan lähtien saanut opetusta äitinsä perheenjäseniltä Ayurvedisiin hoitoihin ja lääkekasveihin. Tiedot ja taidot ovat perinteiseen intialaiseen tapaan siirtyneet sukupolvelta toiselle Terryn perheessä. Terry on työskennellyt Ayurvedaterapeuttina sekä Intiassa että Suomessa useassa hoitolassa ja day spassa. Inspiroivalla, humoristisella ja energisellä Terryllä on autenttinen ja laaja koulutus ayurvedisiin hoitoihin ja hän tuntee myös yrttilääkintää.

Terry on erikoistunut useaan Ayurvediseen hoitoon. Erityisen suosittuja ovat Terryn tekemät Ayurvedinen marmahieronta, Ayurvedinen urheiluhieronta, sekä Intialaiset päähieronnat Uutuutemme Ayurvedinen Shirodhara hoito on Terryn erikoisalaa.

Terryn hieronta on tehokasta, energisoivaa, rauhoittavaa ja syviä lihaskireyksiä avaavaa. Terryn kämmenten kautta välittyy hoitavaa energiaa. Terry pystyy hieronnassa huomaamaan kehon eri osien jännitystiloja ja keskittyy aina ongelmakohtien avaamiseen.

Terry neuvoo asiakkaitaan mahdollisimman paljon ayurvedisten ruokayrttien käytössä sekä antaa helppoja vinkkejä Ayurvedan näkökulmasta hyvinvointiin päivittäisessä elämässä. Terry antaa myös erikseen Ayurvedista konsultaatiota.

Terry on myös inspiroiva Ayurveda kouluttaja ja luennoitsija. Lue lisää kohdasta "Terryn koulutus ja luennot".

Terryn tekemät hoidot:

 • Ayurvedinen marmahieronta
 • Ayurvedinen urheiluhieronta
 • Intialaiset päähieronnat
 • Hyvän olon hoito (Ayurvedinen marmahieronta & Reiki energiahoito)
 • Ayurvedinen Shirodhara hoito
 • Ayurvedinen kizi hoito (lämmin yrttinyyttihieronta)
 • Klassinen hieronta
 • Reiki energiahoidot
 • Ayurvedinen energiahoito (puhdistavilla yrteillä)
 • Ayurvedinen konsultaatio

Hyviä hoitovinkkejä: Kokeile Ayurvedisen konsultaation ja Ayurvedisen hieronnan yhdistelmää! Tai hoida itseäsi syvällisesti kahden hieronnan yhdistelmällä. Katso hoitopaketit tästä.

Terryn koulutus ja luennot:

 • Intialaisen päähieronnan peruskurssi & jatkokurssi (sekä avoimet kurssit että yksityiskurssit)
 • Ayurvedisen Abhyanga hieronnan koulutus (sekä yksityis- että pienryhmäopetuksena)
 • Ayurveda yrttikurssi (sekä avoin kurssi että yksityiskurssi)
 • Ayurveda luennot (aiheena mm. keho-mielityypit eli doshat, ayurvediset yrtit ruoanlaitossa ja elämäntapaohjeet)

Terryn koulutus ja luennot tapahtuvat pääosin englannin kielellä. Osittain Terry käyttää myös suomen kieltä. Kurssit ja luennot ovat mukaansatempaavia, inspiroivia, humoristisia ja erittäin käytännönläheisiä. Terry haluaa välittää yksinkertaisia ohjeita kursseillaan, joita jokainen voi kokeilla omassa elämässään hyvinvoinnin lisäämiseksi. Terryn hierontakoulutus on loogisesti etenevää ja helposti miellettävää, mikä sopii sekä aloittelijoille että hierontaa jo aiemmin opiskelleille.