Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

Marjo Kettunen 


on kotoisin Itä-Hakkila kylästä Vantaalta. Marjo on teini-iästä lähtien tutustunut erilaisiin luontaishoitoihin. Kiinnostus vaihtoehtohoitohin heräsi Marjolla jo varhain. Marjo kävi klassisessa hieronnassa ensimmäisen kerran 13-vuotiaana, energiahoitajalla sekä keho-tunne-kurssilla 17-vuotiaana. Vaihtoehtohoitojen koulutukset alkoivat Marjolla, kun hän kävi ensimmäisen tason Reiki-kurssin vuonna 2004. Seuraavana vuonna Marjo kävi intialaisen päähierontakurssin . Vuonna 2006 hän suoritti klassisen hieronnan opinnot Hieronta-Akatemiassa Helsingissä ja vuonna 2007 koulutetun hierojan näyttötutkinnot Hesote:ssa (nykyisin Stadin aikuisopisto) sekä Reiki-II tason. Marjo on koulutettuna hierojana rekisteröity viralliseen terveydenhoitoalan henkilöstöön Suomessa.

Vuosien 2006 ja 2008 välillä Marjo asui yhteensä 6 kuukautta Intiassa, jossa hän opiskeli Ayurvedista marmahierontaa Pondycherry-kaupungin lähellä Aurovillessa (http://www.auroville.org/health/quiet.htm). Marjo on työskennellyt hierojana kahdessa eri day spassa sekä useassa pääkaupunkiseudun päiväkodissa. Lisäksi Marjolla on laaja työkokemus luonnonkosmetiikan ja luontaistuotteiden puolelta. Luonnonmukaisuus ja ekologisuus ovat tärkeä osa Marjon elämää; Marjo panostaa luomuruokaan ja hankkii vaatteensa usein kierrätettynä.

Marjon hieronta on samaan aikaan kokonaisvaltaista ja ongelmakohtiin keskittyvää. Marjo kuuntelee aktiivisesti asiakasta ja tähtää asiakkaan toivoman hieronnan toteutumiseen. Ayurvedisissä hieronnoissa ja Reiki hoidoissa Marjolle voi nousta intuitiivisia mielikuvia.

 

Marjon tekemät hieronnat:

  • Ayurvedinen marmahieronta
  • Ayurvedinen niska-hartiahoito (lämpöhaudehoito & niska-hartiaseudun marmahieronta)
  • Ayurvedinen selkähoito (lämpöhaudehoito & koko selän marmahieronta)
  • Hyvän olon hoidot (Ayurvedinen marmahieronta & Reiki energiahoito)
  • Intialaiset päähieronnat
  • Klassiset hieronnat
  • Reiki hoidot
  • Detox jalkakylpy

Hyviä hoitovinkkejä: Kokeile tehokasta ja rentouttavaa Ayurvedista marmahierontaa. Yhdistä marmahierontaan Intialainen päähieronta, niin saat syvällisen hoitopaketin. Marjo suosittelee myös kokeilemaan Hyvän olon hoitoa, jossa saat Ayurvedisen marmahieronnan ja Reiki energiahoidon hyvää tekevät vaikutukset saman hoidon aikana.