Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

EEVA RUOTSALAINEN

Eeva aloitti astangajoogan harrastamisen vuonna 2005 ja kouluttautui muutamia vuosia myöhemmin diplomi shiatsuterapeutiksi. Kasvava kiinnostus paitsi oman myös asiakkaiden ja joogaoppilaiden kehon ja mielen hyvinvointiin, sai Eevan perehtymään Ayurvedaan, joogan sisartieteeseen. Eeva opiskeli Ayurvedan teoriaa ja käytäntöä intialaisen lääkärin Kavita Guptan kanssa vuonna 2011 ja käy edelleen syventämässä tietämystään Ayurvedasta hänen kursseillaan. Eeva on kiinnostunut joogan ja Ayurvedan terapeuttisista vaikutuksista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Oman yksilöllisen kehotyypin luonteen ymmärtäminen on hänen mielestään yksi merkittävimmistä terveyden kulmakivistä. 
 
Vuosien 2015 ja 2017 välillä Eeva opiskeli yksityisoppilaana Keralasta kotoisin olevan Ayurvedaterapeutin ja kouluttajan Terry Thomasin kanssa. Eeva on ollut onnekas saadessaan perehtyä Terryn laajaan tietämykseen Ayurvedisista hierontatekniikoista sekä hänen ilmiömäiseen kykyyn havainnoinda ja tunnistaa kehon epätasapainotiloja.

Eevan kasvava kiinnostus Ayurvedaa kohtaan johti syventäviin opintoihin. Eeva opiskeli ayurvedaa dr. David Frawleyn oppilaana American Institute of Vedic Studies koulutuskeskuksessa ja valmistui Ayurvedic Life-Style Consultant -nimikkeellä vuonna 2017. Eevalla on tämän koulutuksen myötä valmiudet antaa Ayurvedisia konsultaatioita. Eeva käyttää konsultaatioissa sekä pulssiluentaa että haastattelua selvittääkseen asiakkaan doshan eli keho-mielityypin.

Eeva käy perheensä kanssa Mysoressa, Intiassa opiskelemassa joogaa Sharath Jois'n ja Saraswathi Rangaswamin luona sekä tapaa vuosittain hänen toista merkittävää opettajaansa Manju Jois’a Suomessa. Koulutukseltaan Eeva on valtiotieteiden maisteri, pääaneenaan sosiologia.
 
Eeva valmistaa ihania ja hoitavia japa mala -rukousnauhoja, joita voi käyttää kauniina kaulakoruina. Japa malassa on 108 Japa mala - hyvää energiaa ja kauneutta Eevan käsintekemästä korusta (kuva Lars Kastilan)Japa mala - hyvää energiaa ja kauneutta Eevan käsintekemästä korusta (kuva Lars Kastilan)kiveä sekä guru bead -kivi. Eeva käyttää japa malojen valmistuksessa laadukkaita puolijalokiviä, joilla on tasapainottavia vaikutuksia kehoon, mieleen ja tunteisiin. Eeva pitää omaa Heart of Joy -blogia, jossa kerrotaan lisää Eevan japa maloista.
 
Luontaishoitola Saraswatissa on myynnissä Eevan käsintekemiä upeita japa mala -koruja. Koruissa käytetään esim. ruusukvartsia, onyksia, punaista korallia, sodaliittia, aventuriinia ja paljon muita hoitavia kivia. Jokainen koru on yksilöllinen ja jokaisessa korussa on oma hoitava vaikutuksensa.
 
Saraswatissa Eeva tekee rentouttavia ja kehoa avaavia Ayurvedisia hierontoja, Shiatsu hoitoja ja Ayurvedisia konsultaatioita. Eevan hieronta on kehoa aktivoivaa ja energisoivaa. Eevalla on pehmeät kädet, jotka hoitavat pirteällä ja lämpimällä otteella.
 
Eevan tekemät hieronnat Saraswatissa:
  • Ayurvedinen Abhyanga hieronta
  • Intialainen päähieronta
  • Shiatsu hoidot
  • Ayurvedinen konsultaatio

Varaa aika Eevan hierontaan, Shiatsuun tai konsultaatioon online ajanvarauksen kautta tästä tai 044-0404060 / info@saraswati.fi. Voit myös tiedustella hoidoista tai varata aikaa suoraan Eevalta numerosta 040 5442078 tai sähköpostitse eejoru@gmail.com.