Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen.

Ihoa ja mieltä hellivät Amrita Organics tuotteet SaraswatistaIhoa ja mieltä hellivät Amrita Organics tuotteet Saraswatista

Saraswatista löydät ihanat, lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

 

Saraswati Oy toimii Amrita Organics sarjan maahantuojana. Siirry tästä maahantuojan nettisivuillemme www.saraswatituotteet.fi

EEVA RUOTSALAINEN

Eeva aloitti astangajoogan harrastamisen vuonna 2005 ja kouluttautui muutamia vuosia myöhemmin diplomi shiatsuterapeutiksi. Kasvava kiinnostus paitsi oman myös asiakkaiden ja joogaoppilaiden kehon ja mielen hyvinvointiin, sai Eevan perehtymään Ayurvedaan, joogan sisartieteeseen. Eeva opiskeli Ayurvedan teoriaa ja käytäntöä intialaisen lääkärin Kavita Guptan kanssa vuonna 2011 ja käy edelleen syventämässä tietämystään Ayurvedasta hänen kursseillaan. Eeva on kiinnostunut joogan ja Ayurvedan terapeuttisista vaikutuksista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Oman yksilöllisen kehotyypin luonteen ymmärtäminen on hänen mielestään yksi merkittävimmistä terveyden kulmakivistä. 
 
Syksystä 2015 alkaen Eeva on opiskellut yksityisoppilaana Keralasta kotoisin olevan Ayurvedaterapeutin ja kouluttajan Terry Thomasin kanssa. Eeva on ollut onnekas saadessaan perehtyä Terryn laajaan tietämykseen Ayurvedisista hierontatekniikoista sekä hänen ilmiömäiseen kykyyn havainnoinda ja tunnistaa kehon epätasapainotiloja.
 
Eeva käy perheensä kanssa Mysoressa, Intiassa opiskelemassa joogaa Sharath Jois'n ja Saraswathi Rangaswamin luona sekä tapaa vuosittain hänen toista merkittävää opettajaansa Manju Jois’a Suomessa. Koulutukseltaan Eeva on valtiotieteiden maisteri, pääaneenaan sosiologia.
 
Eeva valmistaa ihania ja hoitavia japa mala -rukousnauhoja, joita voi käyttää kauniina kaulakoruina. Japa malassa on 108 Japa mala - hyvää energiaa ja kauneutta Eevan käsintekemästä korusta (kuva Lars Kastilan)Japa mala - hyvää energiaa ja kauneutta Eevan käsintekemästä korusta (kuva Lars Kastilan)kiveä sekä guru bead -kivi. Eeva käyttää japa malojen valmistuksessa laadukkaita puolijalokiviä, joilla on tasapainottavia vaikutuksia kehoon, mieleen ja tunteisiin. Eeva pitää omaa Heart of Joy -blogia, jossa kerrotaan lisää Eevan japa maloista. Luontaishoitola Saraswatissa on myynnissä Eevan käsintekemiä upeita japa mala -koruja. Koruissa käytetään esim. ruusukvartsia, onyksia, punaista korallia, sodaliittia, aventuriinia ja paljon muita hoitavia kivia. Jokainen koru on yksilöllinen ja jokaisessa korussa on oma hoitava vaikutuksensa.
 
Saraswatissa Eeva tekee rentouttavia ja kehoa avaavia Ayurvedisia hierontoja sekä ihoa uudistavia Ayurvedisia kasvohoitoja. Eevan hieronta on kehoa aktivoivaa ja energisoivaa. Eevalla on pehmeät kädet, jotka hoitavat pirteällä ja lämpimällä otteella. Eevan kasvohoito on ainutlaatuinen luonnonmukainen ihohoito, jossa otetaan jokaisen ihotyyppi ayurvedan mukaan huomioon. Eevan kasvohoito on samalla syvästi rentouttava ja rauhoittava kokemus; hoito sisältää aina kasvojen/pään/kaulan/hartioiden hierontaa napakoilla pehmeillä otteilla.
 
Eevan tekemät hieronnat:
  • Ayurvedinen Abhyanga hieronta
  • Intialainen päähieronta
  • Shiatsu hoidot
  • Ayurvediset kasvohoidot: 1) Ayurvedinen Ambika kasvohoito, 2) Ayurvedinen Nandana kasvohoito, 3) Ayurvedinen Ishani kasvohoito ja 4) Ayurvedinen Sundari kasvohoito

Varaa aikasi Eevan hierontaan suoraan Eevalta numerosta 040 5442078 tai sähköpostitse eejoru@gmail.com. Voit varata ajan Eevan hierontaan myös online ajanvarauksen kautta tästä.