Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

POLTTARISANKARILLE HEMMOTTELUHOITOAnna polttarisankarille hetki rentoutumiseenAnna polttarisankarille hetki rentoutumiseen

Polttarisankarin hemmotteluun löytyy useita ihania hoitovaihtoehtoja. Esimerkiksi Ayurvedinen marmahieronta tai Luomusuklaahieronta ovat hoitoja, joissa polttarisankari rentoutuu ja saa ikimuistoisen hoitoelämyksen. Polttarisankarin hoidon voi valita kattavasta hoitovalikoimastamme. Tarjoamme myös allaolevia paketteja polttarisankarin hemmotteluun.

Polttarisankarin Virkistyshoito 45 min 58 :

  • Ayurvedinen marmahieronta 35 min & jalkapohjien virkistävä akupainanta 10 min

Polttarisankarin Virkistyspaketti on energisoiva yhdistelmä Ayurvedista marmahierontaa ja jalkapohjien virkistävää akupainantaa. Ayurvedinen marmahieronta avaa lihasjännityksiä ja vapauttaa energiaa. Hieronnassa käsitellään kehon marmoja eli energiapisteitä (osittain samoja, kuin akupisteet) rentouttavin ottein sormilla ja kämmenillä. Keho saa tehokasta, mutta samalla pehmeää hierontaa. Hieronta tehdään niska-hartiaseudulle ja selän alueelle, jolloin yläselän kireydet helpottuvat ja verenkierto virkistyy pään alueelle. Hierontaöljyksi valitaan esim. piristävä sitrusöljy tai aktivoiva rosmariiniöljy. Jalkapohjien akupainanta antaa ihanan kevyen olon ja poistaa väsymyksen tunnetta jaloissa.  Virkistyshoidon jälkeen polttarisankari on iloinen ja energisoitunut!

Polttarisankarin Rentoutushoito 60 min 69 :

  • Intialainen päähieronta 20 min & Ayurvedinen Abhyanga hieronta 40 min

Polttarisankarin Rentoutushoito alkaa rentouttavalla Intialaisella pähieronnalla. Intialaisessa päähieronnassa hierotaan niska-hartiaseutu, käsivarret, kaula ja pään alue sekä lopuksi kasvot. Hierontaotteet vaihtelevat pehmeästä sivelystä napakkaan akupainantaan. Intialainen päähieronta tuo levollisen olon ja poistaa etenkin niska-hartiaseudun lihasjännityksiä. Päähieronnan jälkeen hoito jatkuu Ayurvedisella Abhyanga hieronnalla, joka tehdään selän alueelle ja ristiselälle. Abhyanga hieronta lämmittää lihaksia ja rauhoittaa hermostoa. Abhyanga hieronnan laajat, pehmeät hierontaotteet tyynnyttävät stressaantuneen mielen. Hierontaöljynä käytetään esim. rentouttavaa laventeliöljyä tai rauhoittavaa kamomillaöljyä. Rentoutushoito antaa polttarisankarille ihanan syvästi rentouttavan hoitokokemuksen.

Tilaa ammattitaitoinen hieroja polttareiden juhlapaikkaasi!

Tulemme tilauksesta tekemään polttarihierontoja pääkaupunkiseudun alueella. Hieronnaksi voit valita esimerkiksi jonkun näistä:

  • Intialainen päähieronta 15 min / 20 min / 30 min / 45 min  (rentouttava, mutta samalla virkistävä hoito)
  • Ayurvedinen marmahieronta 20 min / 30 min/ 45 min / 60 min  (hemmottelevaa kehohoitoa tuoksuvilla luonnonmukaisilla öljyillä)
  • Klassinen hieronta 20 min/ 30 min / 45 min / 60 min  (perinteinen lihaksia huoltava, tarpeen mukaan pehmeä tai napakka hieronta)

Teemme joko yhden pidemmän hieronnan polttarisankarille tai lyhyempiä hierontoja sekä polttarisankarille että muille juhlaseurueen jäsenille. Kysy erilaisista hierontapaketeista, jos useampi olisi kiinnostunut rentouttavasta hieronnasta.

Veloitamme matkakustannusta 2 euroa per kilometri edestakaisesta matkasta hoitolastamme osoitteesta Ruoholahdenkatu 24 laskien. Esimerkiksi 10 kilometrin yhdensuuntaisesta matkasta veloitamme yhteensä 2 x 20 euroa = 40 euroa.