Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen.

Ihoa ja mieltä hellivät Amrita Organics tuotteet SaraswatistaIhoa ja mieltä hellivät Amrita Organics tuotteet Saraswatista

Saraswatista löydät ihanat, lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

 

Saraswati Oy toimii Amrita Organics sarjan maahantuojana. Siirry tästä maahantuojan nettisivuillemme www.saraswatituotteet.fi

 SARASWATISSA PALVELEVAT

Lue lisääLue lisää

Ayurvedaterapeutti Terry Thomas

 Koulutettu hieroja Marjo Kettunen

 

Hieroja Anuraj OlnedianHieroja Anuraj Olnedian

Hieroja Anuraj Olnedian

 

Ayurveda hoitaja Eeva RuotsalainenAyurveda hoitaja Eeva Ruotsalainen

Ayurveda hoitaja Eeva Ruotsalainen

 

Koulutettu hieroja Niklas Seppi

 

 

 

 

HOITAVAT HIERONNAT KOTONASI

  • hemmottelupäivä/-ilta
  • polttarit
  • synttärit

 

Teemme kotikäyntejä pääkaupunkiseudun alueella, kun hierottavia on vähintään 2 henkeä ja hoidot vähintään 60 min/hlö. Yli neljän hengen ryhmillä ei ole rajoituksia hoidon kestossa.

Tuomme mukanamme kaiken tarvittavan: kannettavan hierontapöydän, pyyhkeet, peitteet, öljyt, tuoksut, rentouttavan musiikin sekä kynttilät. Tarvitsemme ainoastaan pienen huoneen tai rauhallisen paikan hieronnoille.

 

Kutsu ystävät kylään rentouttavan hierontapäivän merkeissä!

 

Voit tilata joko yhden tai kaksi hierojaa kotiisi ryhmän koosta riippuen. Jos hierottavia on useita, niin kaksi hierojaa voi tehdä hierontoja samaan aikaan joko kahdessa eri tilassa tai yhdessa isossa tilassa.

Ystäväsi tai perheenjäsenesi saavat hoitavan kokemuksen esimerkiksi Intialaisesta päähieronnasta tai Ayurvedisesta marmahieronnasta sinun kotonasi!

 

Veloitamme matkakustannusta 2€ per kilometri edestakaisesta matkasta hoitolastamme osoitteesta Ruoholahdenkatu 24 laskien. Jos yhdensuuntainen matka on 10 km, niin veloitamme yhteensä 40 € matkakustannusta (2 x 10 km x 2 € = 40 €).