Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

KUUMAKIVIHIERONTA

Alkuperäiskansat ovat käyttäneet tuhansien vuosien ajan kuumia kiviä erilaisten vaivojen hoitamiseen. Länsimaissa Kuumakivihieronta poistaa lihasjännityksia ja tuon lämmön koko kehoonKuumakivihieronta poistaa lihasjännityksia ja tuon lämmön koko kehoonsuosituksi tulleet Kuumakivihieronnat pohjautuvat vanhaan kuumilla luonnonkivillä hoitamisen periaatteeseen. Lämpimillä kivillä hoitaminen rentouttaa mieltä ja kehoa. Kuumakivihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen.

Kuumakivihieronnassa lihaksia hierotaan luonnon muokkaamilla, sileillä basalttikivillä. Hieronnan otteet muistuttavat klassisen hieronnan otteita. Hierontaotteet lieventävät tehokkaasti lihasjännityksiä, parantavat verenkiertoa ja aktivoivat nestekiertoa. Osa kivistä asetellaan keholle lämpöä tuomaan. Kivien lämpö rentouttaa sekä lihaksia että mieltä.

Kuumakivihieronta 60 min 73,00 € (puolivartalohieronta)

Kuumakivihieronta 75 min 87,00 € (pitkä puolivartalohieronta)

Kuumakivihieronta 90 min 95,00 € (kokovartalohieronta)

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnonmukaisia öljyjä, jotka pehmentävät ihoa. Valittavana on monta ihanaa öjysekoitusta, joissa on aitoja eteerisiä öljyjä. Hierontaan on mahdollista valita esimerkiksi rauhoittava laventeliöljy, piristävä sitrusöljy tai harmonisoiva villiruusuöljy. Eteeriset öljyt tuovat Hot Stone Kiviterapiaan lempeän aromaterapeuttisen vaikutuksen.


KUUMAKIVIHIERONTA & SELLULIITTIHOITO

Hot Stone-selluliittihoito on yhdistelmä Hot Stone kiviterapiaa ja selluliittihierontaa.  Hieronnassa käytettävä Weledan koivuöljy poistaa selluliittia yhdessä aineenvaihduntaa vilkastuttavan kiviterapian kanssa. Hot Stone-selluliittihoidossa hierotaan vuorotellen kylmillä ja kuumilla kivillä. Tämä kylmien ja kuumien kivien vaihtelu parantaa ihon ja sen alaisen kudoksen verenkiertoa ja nestekiertoa tehokkaammin, kuin pelkästään kuumilla kivillä hierominen. Veren- ja nestekierron nopeutuessa kuona-aineet ja ylimääräinen neste poistuvat nopeammin kehosta ja selluliitti vähenee.

Hot Stone-selluliittihoito vaikuttaa niin kehontoimintoja aktivoivasti kuin mieltä piristävästi. Kiviterapiassa käytettävien luonnonkivien vaikutus on rentouttava ja virkistävä. Hot Stone-selluliittihoidon avulla iho sileytyy, selluliitti vähenee ja kehon energiataso kohoaa.

Kuumakivihieronta & Selluliittihoito 60 min 70,00 € (osavartalohoito, esim. keskivartalo&jalat)

Kuumakivihieronta & Selluliittihoito 90 min 95,00 (kokovartalohoito)

Kuumakivihieronta & Selluliittihoito on tehokkainta 3-6 kerran hoitosarjana. Mitä usempi hoitokerta, sitä tehokkaampi on hoidon selluliittia poistava vaikutus. Hoitosarjan avulla uuden selluliitin muodostuminen hidastuu ja aineenvaihdunta aktivoituu pidemmäksi aikaa.

3 x Kuumakivihieronta & Selluliittihoito 60 min 183,00 € (norm. 210,00 €) -13%

4 x Kuumakivihieronta & Selluliittihoito 60 min 241,00 € (norm. 280,00 €) -14%

6 x Kuumakivihieronta & Selluliittihoito 60 min 357,00 € (norm. 420,00 €) -15%

Kuumakivihieronta & Selluliittihoidon jälkeen selluliitin poistamista kannattaa jatkaa kotona kuivahieronnan, ihon kuorinnan ja selluliittiöljyn avulla.

Weledan koivuöljy 25,00 € (100 ml) - tehokas luontainen hoitoöljy selluliitin poistamiseen, sisältää koivu-uutetta