Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

DETOX JALKAKYLPY

Detox jalkakylvyssä kehoon ohjataan pieni määrä sähköä täysin kivuttomalla tavalla. Sähkövirta aktivoi kehon ja solujen toimintaa, siten tehostaen kuona-aineiden ja kipua tuottavien aineiden poistumista kehosta. Detox jalkakylpy lisää negatiivisten ionien määrää kehossa ja poistaa haitallista positiivista ionilatausta. Detox jalkakylpy lisää verenkiertoa erityisesti jalkapohjien ja alaraajojen alueella. Hoito vilkastuttaa myös nestekiertoa, mikä vähentää turvotusta ja tehostaa aineenvaihduntaa. Hoidon (erityisesti sarjahoidon) positiivisia vaikutuksia ovat mm. parantunut unen laatu, ihon kirkastuminen, aineenvaihdunnan ja ruoansulatuksen tasapainottuminen sekä virkistynyt olo.

Detox jalkakylpyyn on helppo tulla esimerkiksi työpäivän jälkeen. Hoito kestää puoli tuntia ja antaa rauhoittavan vaikutuksen kiireen keskellä.


Detox jalkakylvyn hinta:

 • 39 € / 30 min

Sarjahoidot:

 • 4 x 30 min 140 € (norm. 156 €) alennus -10%
 • 6 x 30 min 205 € (norm. 234 €) alennus -12%
 • 8 x 30 min 268 € (norm. 312 €) alennus -14%
 • 10 x 30 min 328 € (norm. 390 €) alennus -16%

Edulliset hoitopaketit, jota sisältävät Detox jalkakylvyn:

 • Intialainen päähieronta 30 min & Detox jalkakylpy 30 min 70 € (erikseen yhteensä 80 €) (kesto 30 min - hoidot tehdään samaan aikaan)
 • Detox jalkakylpy 30 min & Ayurvedinen marmahieronta 30 min 73 € (erikseen yht. 81 €)
 • Detox jalkakylpy 30 min & Ayurvedinen marmahieronta 60 min 97 € (erikseen yht. 108 €)

Miksi Detox jalkakylpy on tarpeellinen?

Kiireinen ja stressaava elämäntapa, huonot ruokailutottumukset ja vähäinen liikunta ovat eräitä tekijöitä, jotka kuormittavat elimistöä. Kun elimistö on kuormittunut, aineenvaihdunta ei toimi kunnolla ja kehoon helposti kertyy kuona-aineita, haitallisia bakteereita ja viruksia sekä ylimääräistä nestettä. Detox jalkakylpy aktivoi aineenvaihduntaa, jolloin haitalliset aineet pääsevät poistumaan kehosta. Detox jalkakylpy auttaa poistamaan haitallisia aineita lihaksista, verenkierrosta ja lymfa- eli imunestejärjestelmästä.

Detox jalkakylpy toimii tehokkaimmin sarjahoitona. Yksi hoitokerta aktivoi kehon toimintoja muutaman päivän ajan. Useamman hoitokerran vaikutus on syvempi ja pitkäkestoisempi. Kroonisten kiputilojen tai iho-ongelmien hoidossa Detox jalkakylpyä suositellaan otettavan sarjahoitona 2-6 päivän välein yhteensä 10 kertaa. Tutustu allaoleviin sarjahoitojen edullisiin hintoihin!

Detox jalkakylvyn hyödyt:

 • parantaa immuunijärjestelmää
 • parantaa muistia ja unenlaatua
 • auttaa puhdistumaan haitallisista viruksista, bakteereista, sienistä ja hiivasta
 • nopeuttaa aineenvaihduntaa ja toimii painonhallinnan tukena
 • lisää energiaa ja auttaa stressaavissa tilanteissa
 • nostaa kehon happipitoisuutta, joka auttaa poistamaan kipuja ja särkyjä
 • poistaa raskasmetalleja
 • tehostaa maksan ja munuaisten toimintaa
 • nopeuttaa toipumista sairauksista ja vammoista
 • auttaa poistamaan limaa elimistöstä
 • positiivinen vaikutus ihon hyvinvointiin

TOHTORI MARK DRAPER

Luontaishoitola Saraswatissa Detox jalkakylvyssä käytettävä laite on BIO ENERGISER DETOX SPA. Tohtori Mark Draper on tutkinut erilaisten sairauksien hoitoa kyseisellä laitteella ja antanut Detox jalkakylpyjä asiakkailleen jo kahden vuoden ajan. Mark Draper pitää vastaanottoa Malvern Integrated Health Centre -nimisellä terveysasemalla (ks. http://www.nutrition-matters.co.uk/mdraper.html ) Isossa-Britanniassa. Tohtori Mark Draper valmistui lääkäriksi Guys Hospital Medical School -nimisestä korkeakoulusta. Tämän jälkeen hän on harjoittanut ammattiaan 26 vuoden ajan keuhkosairauksien, hematologian ja yleislääketieteen parissa. Havaittuaan ravinnon ja terveyden välisen läheisen yhteyden tohtori Draper alkoi tutkia ravitsemustiedettä ja on erikoistunut täydentävään lääketieteeseen.

KEHON LUONNOLLISEN KUONANPOISTON AKTIVOIMINEN

Detox jalkakylpy aktivoi kehon omia luonnollisia kuonanpoistojärjestelmiä. Kuona-aineita poistuu jatkuvasti kehostamme hien, virtsan ja ulosteen mukana. Joskus kuona-aineiden poistuminen kehosta näitä luonnollisia kanavia pitkin on hidastunut tai osittain estynyt (huonot ruokailutottumukset, vähäinen liikunta tai lepo). Detox jalkakylpy auttaa kehoa pääsemään takaisin luonnolliseen kuononpoistoon aktivoiden esim. nestekiertoa tehokkaasti.

MIKSI VESI VÄRJÄYTYY DETOX JALKAKYLVYN AIKANA?

Veden värjäytyminen Detox jalkakylvyn aikana johtuu pääosin kemiallisesta reaktiosta sähkön ja suolan välillä. Detox jalkakylpyvatiin laitetaan pieni induktori, joka johtaa sähkövirtaa veteen. Suolaa lisätään veteen nostamaan sen sähkönjohtavuutta, jotta sähkövirta pääsee kulkeutumaan veden kautta parhaiten jalkapohjiin ja sitä kautta koko kehoon. Suolat -  esim. merisuola ja ruususuola - sisältävät natriumia monien muiden mineraalien lisäksi. Kun sähkövirta on kosketuksissa vedessä olevan suolan kanssa, se alkaa erottamaan natriumia suolasta ja tästä reaktiosta syntyy tumma väri veteen. Veden värjäytymisen tummuus- ja sävyerot johtuvat pääosin suolan sisältämän natriumin määrästä. Detox jalkakylvyn aikana jalkapohjien kautta toki poistuu hien mukana kuona-aineita, jotka sisältävät myös erilaisia suoloja. Tämä vaikuttaa hieman veden värjäytymiseen. Detox jalkakylpy voi aktivoida jalkapohjien hikoilua joskus voimakkaasti, jolloin jo hoidon aikana veteen poistuu kehosta suuri määrä kuona-aineita.

Detox jalkakylvyn tarkoitus on kuitenkin aktivoida kehon luonnollista kuonanpoistoa myös hoidon jälkeen. Jos aineenvaihdunta ja ruoansulatus ovat pitkään olleet epätasapainossa, niin suosittelemme Detox jalkakylpyä sarjahoitona palauttamaan elintoiminnot normaaliksi. Kun on saavutettu toivottu tilanne - ruoansulatus ja nesteenpoisto tapahtuvat ongelmitta, unenlaatu ja vireystila ovat hyvät - niin Detox jalkakylpyä voi ottaa ylläpitävänä hoitona n. kerran kuukaudessa tai kahdessa kuukaudessa. Lisäksi kannattaa muistaa sopiva määrä liikuntaa ja terveellinen monipuolinen ruokavalio.