Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen.

Ihoa ja mieltä hellivät Amrita Organics tuotteet SaraswatistaIhoa ja mieltä hellivät Amrita Organics tuotteet Saraswatista

Saraswatista löydät ihanat, lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

 

Saraswati Oy toimii Amrita Organics sarjan maahantuojana. Siirry tästä maahantuojan nettisivuillemme www.saraswatituotteet.fi

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA PERUSKURSSI

Lauantaina 24.3. ja sunnuntaina 25.3.2018

Niskan ja kallonpohjan hieronta vapauttaa jännityksiä, helpottaa päänsärkyä ja avaa verenkiertoaNiskan ja kallonpohjan hieronta vapauttaa jännityksiä, helpottaa päänsärkyä ja avaa verenkiertoaLuontaishoitola Saraswati järjestää Intialaisen päähieronnan kurssin marraskuussa 2017. Kurssille voit tulla, jos olet kiinnostunut hoitamaan läheisiäsi kotona tai jos työskentelet kauneuden- tai terveydenhoitoalalla ja haluat tehdä Intialaista päähierontaa asiakkaillesi.

Kurssilla opit Intialaisen päähieronnan taustaa ja teoriaa sekä pääset harjoittelemaan hieronnan tekemistä parille henkilökohtaisessa ohjauksessa. Tällä kurssilla saat lisäksi käytännönläheisiä vinkkejä perinteisestä Keralassa (Etelä-Intiassa) tehtävästä päähieronnasta.

Kurssin opettaja on ayurvedaterapeutti Terry Thomas, joka on kotoisin Keralan osavaltiosta Etelä-Intiasta. Terry on opiskellut ayurvedisia hierontoja, mukaanlukien intialainen päähieronta, useiden vuosien ajan Intiassa opettajansa Sasikumaran Nairin johdolla.

Intialaisella päähieronnalla on useita hoitavia vaikutuksia kehoon ja mieleen. Se avaa niska-hartiaseudun lihaskireyksiä, aktivoi verenkiertoa pään alueelle, energisoi kehoa, rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä sekä vaikuttaa positiivisesti elintoimintoihin ja unen laatuun. Intialainen päähieronta on ihana stressiä lieventävä hoito. Hieronta sopii hyvin myös raskaana oleville.

Intialaisen päähieronnan hierontaotteet ovat monipuolisia ja tehokkaita. Hieronnassa käytetään niin pyöriviä aktivoivia hierontaliikkeitä, syviä tehokkaita sormipainalluksia kuin rauhallisia koko kämmenen sivelyitä. Jokainen voi oppia nämä erilaiset hierontaotteet, jotka rentouttavat lihaksia ja rauhoittavat hermostoa.

 

  • Kurssin hinta: 225 (sis. Alv. 24%)
  • Paikka: Luontaishoitola Saraswati, Ruoholahdenkatu 24, 00180 Hki
  • Aika: lauantaina 24.3. klo 10-17 ja sunnuntaina 25.3. klo 10-16
  • Varausmaksu 60 €, maksetaan tilisiirtona ilmoittautumisen jälkeen viimeistään 20.3.2018
  • Ilmoittautuminen: info@saraswati.fi tai 044-0404060
  • Laita ilmoittautumisviestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
  • Hinta sisältää kurssitodistuksen, kuvallisen kurssimateriaalin & tee- , hedelmä- ja keksitarjoilun