Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA PERUSKURSSI

Lauantaina 27.10. ja sunnuntaina 28.10.2018

Niskan ja kallonpohjan hieronta vapauttaa jännityksiä, helpottaa päänsärkyä ja avaa verenkiertoaNiskan ja kallonpohjan hieronta vapauttaa jännityksiä, helpottaa päänsärkyä ja avaa verenkiertoa

Tällä innostavalla kurssilla opit Intialaisen päähieronnan taustaa ja teoriaa sekä pääset harjoittelemaan hieronnan tekemistä parille henkilökohtaisessa ohjauksessa. Kurssin opettaja on ayurvedaterapeutti Terry Thomas, joka on kotoisin Keralan osavaltiosta Etelä-Intiasta. Terry on opiskellut ayurvedisia hierontoja, mukaanlukien intialainen päähieronta, useiden vuosien ajan Intiassa opettajansa Sasikumaran Nairin johdolla.

Terry opettaa selkeällä ja loogisella tavalla. Terryllä on vuosien kokemus Intialaisen päähieronnan opettamisesta useille kurssiryhmille. Terry osaa positiivisesti kannustaa ja ohjata jokaista oppilastaan.

Terry opettaa Intialaisen päähieronnan perustekniikoiden lisäksi marmahierontaa, jolla voi tehokkaasti lieventää esimerkiksi päänsärkyjä ja migreeniä. Kurssilla saat käytännönläheisiä vinkkejä perinteisestä Keralassa (Etelä-Intiassa) tehtävästä päähieronnasta.

Kurssille voit tulla, jos olet kiinnostunut hoitamaan läheisiäsi kotona tai jos työskentelet kauneuden- tai terveydenhoitoalalla ja haluat tehdä Intialaista päähierontaa asiakkaillesi.

Intialaisella päähieronnalla on useita hoitavia vaikutuksia kehoon ja mieleen. Se avaa niska-hartiaseudun lihaskireyksiä, aktivoi verenkiertoa pään alueelle, energisoi kehoa, rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä sekä vaikuttaa positiivisesti elintoimintoihin ja unen laatuun. Intialainen päähieronta on ihana stressiä lieventävä hoito. Hieronta sopii hyvin myös raskaana oleville.

Intialaisen päähieronnan hierontaotteet ovat monipuolisia ja tehokkaita. Hieronnassa käytetään niin pyöriviä aktivoivia hierontaliikkeitä, syviä tehokkaita sormipainalluksia kuin rauhallisia koko kämmenen sivelyitä. Jokainen voi oppia nämä erilaiset hierontaotteet, jotka rentouttavat lihaksia ja rauhoittavat hermostoa.

 

  • Kurssin hinta: 225 (sis. Alv. 24%)
  • Paikka: Luontaishoitola Saraswati, Ruoholahdenkatu 24, 00180 Hki
  • Aika: lauantaina 27.10. klo 10-17 ja sunnuntaina 28.10. klo 10-16
  • Varausmaksu 60 €, maksetaan tilisiirtona ilmoittautumisen jälkeen viimeistään 24.10.2018
  • Ilmoittautuminen: info@saraswati.fi tai 044-0404060
  • Kirjoita ilmoittautumisviestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
  • Hinta sisältää kurssitodistuksen, kuvallisen kurssimateriaalin & tee- , hedelmä- ja keksitarjoilun