Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

AYURVEDINEN SHIRODHARA HOITO

Shirodhara hoito rauhoittaa mieltä, lieventää stressiä, Shirodhara rauhoittaa mieltä, lievittää stressiä ja auttaa unettomuuteenShirodhara rauhoittaa mieltä, lievittää stressiä ja auttaa unettomuuteenvirkistää ja uudistaa. Shirodhara auttaa myös vapautumaan tunnelukoista. Shirodhara hoidossa valutetaan lämmitettyä sesamöljyä tai luomumaitoa otsalle ja hiusrajaan. Asiakkaan dosha eli ayurvedinen keho-mielityyppi kartoitetaan aluksi ja valitaan joko öljy tai maito doshan mukaan. Vata-tyypille sopii sesamöljy ja Pitta-tyypille sopii maito. Öljyyn voidaan tarpeen mukaan lisätä rauhoittavia yrttejä, kuten laventelia, kamomillaa tai ruusua.

Shirodhara hoidon vaikutus tulee kevyestä virtaavasta liikkeestä otsalla ja päälaella. Shirodahara tarkoittaakin virtausta pään alueella (shiro=virtaus, dhara=pää). Tämä kevyt ja rauhoittava virtaus auttaa pysäyttämään liiallisten ajatusten virran ja helpottaa unen saantia. Shirodhara on tehokas hoito pitkittyneeseen stressiin ja unettomuuteen.

Shirodhara hoito vaikuttaa parhaiten, kun sen yhdistää Ayurvediseen abhyanga hierontaan. Abhyanga hieronta on lempeä ja syvällinen hoito, joka rauhoittaa kehon hermostoa ja rentouttaa lihaksia. Abhyanga hieronnassa käytetään lämmintä öljyä, joka lisää hoidon rentouttavaa vaikutusta.

Shirodhara hoidon jälkeen on tärkeää suojata pään alue luonnonkuituisella huivilla tai puuvillakankaalla tunnin tai parin tunnin ajan. Voit halutessasi ottaa oman huivin mukaan hoitoon. Vaihtoehtoisesti saat kertakäyttöisen puuvillakankaan hoitolastamme. Hoidon jälkeen on hyvä mennä lämpimään suihkuun ja pestä maito/öljy pois hiuksista. Hoitolassamme ei ole suihkumahdollisuutta.

SHIRODHARA HOITO - HINNAT:

  • Shirodhara hoito 30 min 49 €
  • Shirodhara hoito 45 min 69 €

SHIRODHARA HOITO & AYURVEDINEN HIERONTA - HOITOPAKETIT:

  • Shirodhara hoito 30 min & Ayurvedinen Abhyanga hieronta 60 min 106 € (norm. 118 €)
  • Shirodhara hoito 30 min & Ayurvedinen Abhyanga hieronta 90 min 130 € (norm. 144 €)
  • Shirodhara hoito 45 min & Ayurvedinen marmahieronta jalkapohjille 15 min 82 € (norm. 91 €)

Tule elvyttävään Shirodhara hoitoon tai anna ihana lahjakortti läheiselle!