Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

 HYVÄN OLON HOIDOTMarmahieronnassa avataan lihasjännityksiä marmapisteitä painelemallaMarmahieronnassa avataan lihasjännityksiä marmapisteitä painelemalla

Ayurvedinen marmahieronta & Reiki energiahoito -yhdistelmä

Hyvän olon hoidossa yhdistyvät Ayurvedisen marmahieronnan ja Reiki energiahoidon myönteiset vaikutukset. Hoito avaa sekä fyysisiä tukoksia että energian virtausta. Marmahieronnassa käytettävä hierontaöljy valitaan yksilöllisesti joka hoitoon. Öljy voi olla esim. piristävä sitrus, rentouttava laventeli tai harmonisoiva ruusu.

Hoito alkaa marmahieronnalla, joka rentouttaa lihaksia ja lämmittää kehoa. Marmojen eli kehon energiapisteiden käsittely laukaisee jännityksiä laajoilla kehon alueilla. Marmahieronta aktivoi verenkiertoa sekä nestekiertoa.
Reiki energiahoito rauhoittaa mieltä, tasapainottaa tunteita ja antaa uutta energiaaReiki energiahoito rauhoittaa mieltä, tasapainottaa tunteita ja antaa uutta energiaa

Reiki energiahoito tehdään hieronnan jälkeen, kun keho ja mieli ovat avoimessa ja vastaanottavassa tilassa. Reiki on universaalia energiaa, joka hoitaa, avaa ja tasapainottaa monella tasolla. Hoitaja välittää Reikiä käsiensä kautta. Reiki energia hoitaa esimerkiksi lihaskipuja, energian tukoksia ja mielen ja tunteiden tasoa. Reikihoidon vaikutus on usein rentouttava ja mieltä rauhoittava, myös kokonaisvaltaisesti energisoiva.

Ayurvedinen marmahieronta ja Reiki energiahoito tukevat toinen toisiaan.  Tunne on syvällisen rentoutunut Hyvän olon hoidon jälkeen.

 

HYVÄN OLON HOITOJEN KESTOT JA HINNAT:

Hyvän olon hoito 60 min 69 € (Ayurvedinen marmahieronta 45 min & Reiki energiahoito 15 min)

Hyvän olon hoito 90 min 95 (Ayurvedinen marmahieronta 60 min & Reiki energiahoito 30 min)

 

Sarjakortit:

Hyvän olon hoito 3 x 60 min 180 € (norm. 207 €) -13%

Hyvän olon hoito 3 x 90 min 245 € (norm. 285 €) -14%