Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

AYURVEDISET KASVOHOIDOT

Ayurvedinen kasvohoito on erinomainen tapa hoitaa ihoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Hoidossa Ayurvedinen Sundari karvohoito suklaanaamiolla ravitsee ihoaAyurvedinen Sundari karvohoito suklaanaamiolla ravitsee ihoahuomioidaan oma kehotyyppisi ja ihosi senhetkinen tila, jonka mukaan hoito räätälöidään. Ayurvedinen kasvohoito sisältää ihon puhdistuksen, kasvonaamiot (100% luonnon raaka-aineita), hoitovoiteen/öljyn sekä marma-kasvohieronnan sekä jalka- tai päähieronnan oman valintasi mukaan. Lisäksi saat yksilöllisiä ohjeita ihosi ja kehosi hyvinvointiin!

  • Ayurvedinen Ambika Kasvohoito 60 min 75 € - Hunaja-Yogurttinaamiolla - rauhoittava kasvohoito (erityisesti Pitta-ihotyypille). Luomulaatuinen yogurtti rauhoittaa luonnollisten maitohappojen ominaisuuksiensa ansiosta ärtynyttä sekä akneen taipuvaista ihoa. Yogurtin AHA-hapot myös kuorivat kevyesti ihoa ja tehostavat ihon luonnollista kollageenimuodostusta. Hunaja puolestaan kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Ambika Kasvohoito on myös erinomainen kokonaisuus rauhoittamaan auringonpolttamaa ihoa.
  • Ayurvedinen Nandana Kasvohoito 60 min 75 € - Neem-naamiolla - puhdistava kasvohoito (erityisesti Pitta ja Kapha-ihotyypille). Nandana Kasvohoito syväpuhdistaa ihoa antaen sille kauniin kuulauden. Neem-naamio auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia ja toimii samalla kevyenä kuorintana. Kuohu- ja kalamiinisavi imevät itseensä ylimääräistä talia ja poistavat ihoon kertyneitä toksiineja.
  • Ayurvedinen Ishani Kasvohoito 60 min 75 € - Avokado-naamiolla - kosteuttava kasvohoito (erityisesti Vata-Pitta-ihotyypille). Avokadossa on runsaasti vitamiineja (mm. A, E ja K) sekä mineraaleja ja rasvoja, jotka auttavat sitä imeytymään syvällle ihoon parantaen ihon elastisuutta ja kosteustaspainoa. 
  • Ayurvedinen Sundari Kasvohoito 60 min 75 € - Suklaa-naamiolla - ravitseva kasvohoito kaikille ihotyypeille. Sundari Kasvohoidossa käytettävä laadukas luomusuklaa ravitsee ja korjaa ihoa kaakaon sisältämän runsaan vitamiini-, mineraali- ja antioksidanttipitoisuuden ansiosta. Ylellinen Sundari Kasvohoito on erityisen hyvä valinta ravinteiden puutteesta kärsivälle kuivalle ja elottomalle iholle sekä toimii erinomaisena anti-age -hoitokokonaisuutena yhdistettynä rentouttavaan kasvolymfaan.

Ayurveda ja kauneusdenhoito

Ayurveda on ehkä vanhin ”kauneus tulee sisältäpäin” -mantran puolestapuhuja ja se tarjoaa monia luonnollisia keinoja kauniin ihon ylläpitämiseksi ja epätasapainotilojen korjaamiseksi.

Kun tiedät oman doshan eli ayurvedisen kehotyyppisi, on ihon hoitaminen sisäisesti sekä ulkoisesti palkitsevaa ja helppoa! Oikeanlainen ruokavalio ja toimiva agni eli ruoansulatuksen tuli ovat ayurvedan mukaan kauniin ja terveen ihon kulmakiviä.

On kuitenkin olemassa muutamia yksinkertaisia mutta tehokkaita ihonhoitokeinoja joita voit kokeilla heti – ja ne löytyvät suoraan Luontoäidin lääkekaapista!

Seuraavat vinkit sopivat kaikille dosha-tyypeille:

- Päivittäinen koko vartalon öljyhieronta on erittäin tehokas tapa iho joustavana ja kimmoisana. Jos olet vata, käytä seesamiöljyä. Pittalle sopii auringonkukka-, viinirypäleensiemen- tai kookosöljy. Kapha voi puolestaan tehdä keholle pelkästään kuivaharjauksen tai käyttää hierontaan oliivi- tai manteliöljyä.

- Ota yksi kapseli kurkumaa sisäisesti päivittäin

- Jos ihosi on kalpea, tarkista että saat ruokavaliostasi riittävästi rautaa. Karpalomehu sekä porkkana-punajuurimehu ovat hyviä luonnollisia raudanlähteitä. Lisää jälkimmäiseen ripaus kuminaa tehostamaan sen vaikutusta!