Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

AYURVEDINEN MARMAHIERONTAMarmahieronta tehoaa syvien sormipainallusten avullaMarmahieronta tehoaa syvien sormipainallusten avulla

Ayurvedinen marmahieronta on kokonaisvaltainen hoito, joka tasapainoittaa kehoa ja mieltä. Hieronnassa käsitellään kehon marmoja eli energiapisteitä erilaisin paineluin ja sivelyin. Tämä vapauttaa energiavirtausta kehossa ja laukaisee lihasjännityksiä tehokkaasti. Marmoja käsitellään sekä kevyillä paineluilla että syvillä ja napakoilla paineluilla. Marmat ovat kehon eri kudosten risteyskohtia. Marmojen kohdalla kulkevat lihasten kiinnityskohdat, isot verisuonet sekä hermoradat. Marmojen käsittely vaikuttaa eri kudosten kautta laajalle kehoon kokonaisvaltaisesti ja rentouttavasti. Marmojen painelun lisäksi lihaksia hierotaan laajoin lämmittävin ottein. Hieronnassa käytettävä aromaterapeuttinen ja luontainen öljy valitaan tukemaan hoitoa. Marmahieronta on jokaisen omalle doshalle eli keho-mielityypille sopiva hieronta. Lue lisää ayurvedisista keho-mielityypeistä eli doshista kohdasta AYURVEDA. Tätä hierontaa tekevät Terry Thomas ja Marjo Kettunen.

Hinnat:

 • Marmahieronta 30 min - pää- ja jalkapohjahieronta - 42
 • Marmahieronta 45 min - koko selän hieronta - 58
 • Marmahieronta 60 min - puolivartalohieronta - 69 €
 • Marmahieronta 75 min - pitkä puolivartalohieronta 84
 • Marmahieronta 90 min - kokovartalohieronta - 95
 • Marmahieronta 120 min - päästä varpaisiin kokovartalohoito - 117 €
 • jalkapohjien marmahieronta 15 min - 45-90 min hieronnan yhteydessä - 22

Sarjakortit, Ayurvedinen marmahieronta:

 • 3 x 30 min 113 € (norm. 126 €) -10%
 • 3 x 45 min 153 € (norm. 174 €) -12%
 • 3 x 60 min 180 € (norm. 207 €) -13%
 • 3 x 75 min 217 (norm. 252 €) -14%
 • 5 x 60 min 293 € (norm. 345 €) -15%
 • 3 x 90 min 245 € (norm. 285 €) -14%
 • 3 x 120 min 295 € (norm. 351 €) -16%

AYURVEDINEN ABHYANGA HIERONTA

Abhyanga hieronta lisää verenkiertoa, poistaa väsymystä ja rauhoittaa hermostoa. Hieronta myös nostaa energiatasoa ja parantaa unen laatua. Abhyanga hieronta on kevyttä, mutta tehokasta hierontaa, joka hoitaa lihaksia ja rauhoittaa mieltä. Hieronnan otteet ovat lihaksia lämmittäviä ja pehmeitä. Kehoa hierotaan koko kämmenellä laajoin ja pitkin ottein. Abhyanga on yksi tunnetuimmista ayurvedisista hieronnoista. Hieronta sopii hyvin niille, jotka kaipaavat pehmeää ja rentouttavaa kehohierontaa. Abhyanga hieronta sopii myös erinomaisesti ensimmäiseksi hieronnaksi hoitojaksolle, jonka aikana tehdään useampia hierontoja avaamaan lihasjännityksiä ja nivelkireyksiä. Tätä hierontaa tekevät Terry Thomas ja Eeva Ruotsalainen.

Hinnat: Abhyanga hieronta tehdään lämmitetyllä sesam öljyllä, mikä rentouttaa ja levittää lämmön tunteen koko kehoonAbhyanga hieronta tehdään lämmitetyllä sesam öljyllä, mikä rentouttaa ja levittää lämmön tunteen koko kehoon

 • 60 min 69
 • 75 min 84
 • 90 min 95 €

Sarjakortit, Ayurvedinen abhyanga hieronta:

 • 3 x 60 min 180 € (norm. 207 €) -13%
 • 5 x 60 min 293 € (norm. 345 €) -15%
 • 3 x 75 min 217 (norm. 252 €) -14%
 • 3 x 90 min 245 € (norm. 285 €) -14%

AYURVEDINEN NISKA-HARTIAHOITO, 45 min

Ayurvedinen niska-hartiahoito vapauttaa jännityksiä yläselän, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueella. Hoito alkaa lämmittävällä yrttihauteella, joka rentouttaa niska-hartiaseudun lihaksia ja valmistaa yläselkää hieronnalle. Ayurvedinen hieronta stimuloi verenkiertoa ja nestekiertoa, jolloin kipuaineet poistuvat lihaksista. Lämpöhauteen luomuyrtit ja hierontaöljy valitaan yksilöllisesti jokaiseen hoitoon. Hieronnan aikana tehdään hellästi venytyksiä niska-hartiaseudulle, joka lisää lihasten elastisuutta ja rentoutumista. Tätä hoitoa tekevät Terry Thomas ja Marjo Kettunen.

Hinta: Ayurvedinen niska-hartiahoito 45 min 62 €

Sarjakortti, Ayurvedinen niska-hartiahoito: 3 x 45 min 162 € (norm. 186 €) -13%

AYURVEDINEN SELKÄHOITO, 60 min

Ayurvedinen selkähoito vapauttaa jännityksiä koko selän, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueella. Hoito alkaa lämmittävällä yrttihauteella, joka rentouttaa niin ristiselän, keskiselän kuin yläselänkin lihaksia. Ayurvedinen hieronta stimuloi verenkiertoa ja nestekiertoa, jolloin kipuaineet poistuvat lihaksista. Lämpöhauteen luomuyrtit ja hierontaöljy valitaan yksilöllisesti jokaiseen hoitoon. Hieronnan aikana tehdään hellästi venytyksiä niska-hartiaseudulle, joka lisää lihasten elastisuutta ja rentoutumista. Ayurvedinen selkähoito on Ayurvedista niska-hartiahoitoa vastaava kokonaisuus, joka sisältää myös alaselän ja ristiselän alueen lämpöhauteen ja hieronnan. Tätä hoitoa tekevät Terry Thomas ja Marjo Kettunen.

Hinta: Ayurvedinen selkähoito 60 min 73

Sarjakortti: Ayurvedinen selkähoito: 3 x 60 min 186  (norm. 219 €) -15%

AYURVEDINEN URHEILUHIERONTA

Ayurvedisessa urheiluhieronnassa hierotaan sekä lihaksia että niveliä niin, että aineenvaihdunta vilkastuu hierottavalla alueella ja lihasten palautuminen rasituksista nopeutuu. Ayurvedisella urheiluhieronnalla on jo tuhansien vuosien ajan huollettu eteläintialaisten kamppailulajien (tärkein Kalaripayattu) harrastajien kehoa. Hoidossa tehdään hieronnan lisäksi painalluksia ja passiivisia venyttelyitä, jotta lihakset saavat venytystä ja nivelten liikkuvuus lisääntyy.  Hieronnan ja painallusten avulla lihas- ja nivelsäryt sekä lihaskireydet vähenevät ja kehon energiataso lisääntyy. Ayurvedinen urheiluhieronta on tasapainoinen hoitokokonaisuus, jossa lämmitetään lihakset hieronnan avulla ja hoidetaan lihaskireyksiä ja tukoksia tehokkaasti monipuolisilla otteilla. Tätä hierontaa tekee Terry Thomas. Lue artikkeli ayurvedisesta urheiluhieronnasta: klikkaa tästä.

Hinnat:

 • Ayurvedinen urheiluhieronta 60 min - puolivartalohieronta - 69 €
 • Ayurvedinen urheiluhieronta 75 min - pitkä puolivartalohieronta - 84
 • Ayurvedinen urheiluhieronta 90 min - kokovartalohieronta - 95

Sarjakortit, Ayurvedinen urheiluhieronta:

 

 • 3 x 60 min 180 € (norm. 207 €) -13%
 • 5 x 60 min 293 € (norm. 345 €) -15%
 • 3 x 75 min 217 (norm. 252 €) -14%
 • 3 x 90 min 245 € (norm. 285 €) -14%

 

AYURVEDINEN CHAVUTTI TIRUMAL -HIERONTA JALOILLA 

Chavutti tirumal on kehon notkeutta lisäävä ja lihaksia rentouttava hieronta, joka tehdään jaloilla (jalkapohjilla). Tämän Ayurvedinen Chavutti tirumal hieronta vahvistaa lihaksia antamalla niille notkeutta ja syvää rentoutustaAyurvedinen Chavutti tirumal hieronta vahvistaa lihaksia antamalla niille notkeutta ja syvää rentoutustahieronnan juuret ovat yli 2000-vuoden takana Keralassa, Etelä-Intiassa. Hieronta on kehittynyt käsi kädessä Keralan muinaisen kamppailulajin Kalaripayattun kanssa. Chavutti tirumal (malayalamin kieltä) tarkoittaa suoraan käännettynä ”hierontaa, joka tehdään jaloilla painelemalla”. Hieronta tehdään lattialla lämpimän patjan päällä. Hieronnassa käytetään lämmitettyä sesam-öljyä, joka pehmittää ihoa. Jaloilla tehtävät hierontaliikkeet ovat pitkiä, lihasten elastisuutta lisääviä. Hieroja tukee itseään käsillä köyttä, tukipuuta tai seinää vasten, jolloin hieroja saa tehokkaan ja pehmeän hierontaotteen jaloillaan. Jalkapohjien kaareva muoto tehostaa hieronnan lihaksia pehmittävää vaikutusta. Hieronnan yhteydessä tehdään kevyitä painalluksia selkärangalle ja nivelille. Painallukset lisäävät nivelten liikkuvuutta ja tehostavat aineenvaihduntaa. Tätä hierontaa tekee Terry Thomas.

 • Ayurvedinen Chavutti tirumal hieronta 30 min 45 €
 • Ayurvedinen Chavutti tirumal hieronta 45 min 60 €
 • Ayurvedinen Chavutti tirumal hieronta 60 min 70 €
 • Ayurvedinen Chavutti tirumal hieronta 75 min 85 €

AYURVEDINEN KIZI HIERONTA eli lämmin yrttinyyttihieronta

Kizi hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, vähentää kipua sekä energisoi kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään lämpimään aromaattiseen veteen kastettuaKizi hieronta lämmittää lihaksia, poistaa kipuja ja virkistää kehoaKizi hieronta lämmittää lihaksia, poistaa kipuja ja virkistää kehoa nyyttiä, joka sisältää hoitavia luomuyrttejä. Yrteiksi voidaan valita esimerkiksi verenkiertoa stimuloiva rosmariini, puhdistava salvia, rauhoittava laventeli tai harmonisoiva ruusu. Keholle hierotaan aromaterapeuttista hoitoöljyä, joka syventää lämpönyyttihieronnan vaikutusta. Lämpönyytillä hierotaan, painellaan ja sivellään lihaksia sekä niveliä. Tämä tuo lämmön tunteen koko kehoon ja rentouttaa pehmeästi. Hoitavien yrttien ja eteeristen öljyjen sekoitus valitaan yksilöllisesti jokaiseen hoitoon. Tätä hierontaa tekee Terry Thomas ja Marjo Kettunen.

Hinnat:

 • Lämpönyyttihieronta 60 min - puolivartalohieronta - 74
 • Lämpönyyttihieronta 90 min - kokovartalohieronta - 99 €

AYURVEDINEN ENERGIAHOITO

Ayurvedinen energiahoito puhdistaa negatiivisista energiaa niin fyysisellä  kuin henkisellä tasolla. Hoito pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan ayurvediseen tietoon mantrojen hoitavasta vaikutuksesta. Mantrat liittyvät viiteen elementtiin: eetteriin, ilmaan, tuleen, veteen ja maahan. Hoidettavan koko energiakeho ja mieli puhdistetaan mantrojen avulla koskematta fyysiseen kehoon. Hoidossa käytetään hoitavia yrttejä, jotka vetävät itseensä negatiivista energiaa. Ayurvedinen energiahoito on syvällinen hoito, joka tuo kevyen ja uudistuneen olon. Mieli saa tyyneyttä ja tunteet tasapainottuvat. Tätä hoitoa tekee Terry Thomas.

Hinnat:

 • Ayurvedinen energiahoito 30 min 42
 • Ayurvedinen energiahoito 45 min 58