Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

 

PERUUTUSEHDOT:

Korona-aikana peruutukset flunssan oireiden takia veloituksetta viime hetkeen saakka.

Peruutus kuluitta viimeistään 24h ennen varausta

Sen jälkeen (alle 24h varauksesta) peruutetuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta

Jos asiakas ei saavu paikalle varattuna aikana, veloitamme 100% hoidon hinnasta

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

 

KATI BASTI ÖLJYHOITO

Ayurvedinen Kati Basti öljyhoito 60min 75 €

Ayurvedisessa Kati Basti öljyhoidossa hoidetaan kehon kipukohtaa lämmitetyllä terapeuttisella öljyllä. Hoidettava kohta on monesti selän alueella, alaselässä, keskiselässä tai yläselässä. Kipukohdan ympärille tehdään jähmeästä taikinasta reunukset, eräänlainen kuppi. Tämän kupin sisälle valutetaan lämmintä öljyä, joka hoitaa kipukohtaa, lieventää lihasjännitystä, parantaa verenkiertoa ja auttaa poistamaan kuona-aineita. Öljyn terapeuttiset ainesosat imeytyvät hitaasti ihon läpi kipukohdan kudoksiin, mikä tuo terapeuttisen vaikutuksen.

 

NETRA BASTI ÖLJYHOITO

Ayurvedinen Netra Basti öljyhoito 60 min 85 €

Ayurvedisessa Netra Basti öljyhoidossa hoidetaan väsyneitä ja rasittuneita silmiä. Silmien ympärille muovataan jähmeästä taikinasta reunukset, eräänlaiset kupit. Näiden kuppien sisälle valutetaan lämmitettyä terapeuttista öljyä tai gheetä. Öljyhoito rauhoittaa ja virkistää silmiä, parantaa sumeaa näkökykyä sekä helpottaa pään alueen kiputiloja, jotka liittyvät silmien rasittuneisuuteen. Netra Basti vähentää silmien punoitusta ja turvotusta. Hoidon jälkeen silmät ovat kirkkaammat.

Netra Basti hoidossa on tarkoitus pitää silmät avoinna, öljyn ollessa silmien päällä. Monia jännittää silmien avaaminen varsinkin ensimmäisellä hoitokerralla. Kun uskaltautuu avaamaan silmät, kokemus muuttuu monille hyvin rentouttavaksi ehkä yllättävän miellyttäväksi. Silmät voivat myös olla hoidon aikana suljettuna. Öljyn/gheen hoitava vaikutus yltää silmiin myös tällä tavalla, joskin hieman vähemmän, kuin silmien ollessa avoinna.

Nykyelämässä silmät joutuvat koville päätetyöskentelyn takia, erilaisten näyttöjen jatkuvalla katselemisella ja kirkkaasti valaistuilla elinympäristöillä niin kotona kuin kaupungeissakin. Lisäksi ilmansaasteet, katupöly ja kuiva sisäilma rasittavat silmiä. Netra Basti öljyhoito palauttaa silmien luonnollista kosteutta ja vahvistaa silmiä ulkoisia ärsykkeitä vastaan.