Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen.

Ihoa ja mieltä hellivät Amrita Organics tuotteet SaraswatistaIhoa ja mieltä hellivät Amrita Organics tuotteet Saraswatista

Saraswatista löydät ihanat, lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

 

Saraswati Oy toimii Amrita Organics sarjan maahantuojana. Siirry tästä maahantuojan nettisivuillemme www.saraswatituotteet.fi

 SARASWATISSA PALVELEVAT

Lue lisääLue lisää

Ayurvedaterapeutti Terry Thomas

 Koulutettu hieroja Marjo Kettunen

 

Hieroja Anuraj OlnedianHieroja Anuraj Olnedian

Hieroja Anuraj Olnedian

 

Ayurveda hoitaja Eeva RuotsalainenAyurveda hoitaja Eeva Ruotsalainen

Ayurveda hoitaja Eeva Ruotsalainen

 

Koulutettu hieroja Niklas Seppi

 

 

 

 

AYURVEDA & JOOGA & KULTTUURIMATKAT INTIAAN !

Beach & Lake resort majoituspaikassa kuljet takavesiena alueen yli paikallisella veneelläBeach & Lake resort majoituspaikassa kuljet takavesiena alueen yli paikallisella veneellä

MATKAPAKETTI:

Matka tammi-helmikuussa 2018.

Järjestämme kuudetta kertaa uudistavan matkan Keralan osavaltioon Etelä-Intiaan! Matkakohde sijaitsee Keralan pääkaupungin Trivandruminalueella. Beach & Lake Ayurvedic resort -majoituspaikassa pääset nauttimaan ayurveda hoidoista, päivittäisestä joogasta ja maittavasta Keralan ruoasta. Beach & Lake resort sijaitsee vain 4km päässä suositulta Kovalam Beach -rannalta. Nimensä mukaisesti Beach & Lake resort sijaitsee sekä meren rannalla että Keralan takavesien (backwaters) alueen vieressä. Majoituspaikassa saat päivittäin ihanan kokemuksen Keralan luonnon monimuotoisuudesta.

 Keralan ayurveda hoidot uudistavat kehon ja mielenKeralan ayurveda hoidot uudistavat kehon ja mielenMatkapakettiin kuuluu 4 opastamaamme päiväretkeä Keralan luonto- ja kulttuurikohteisiin. Oppaina toimivat Saraswatin ayurveda terapeutit ja aviopari Marjo Kettunen ja Terry Thomas. Sekä Marjolla että Terryllä on matkailualan koulutusta ja kokemusta. Marjo on toiselta koulutukseltaan matkailualan restonomi (amk) ja Terry on suorittanut kotimaassaan Aviation, Hospitality and Travel Management -diplomikoulutuksen. Terryn kielitaidon ja paikallisen tuntemuksen avulla pääsemme tutustumaan Keralaan läheisesti. Marjon kokemus Keralasta - yhteensä n. 16kk seitsämällä eri matkalla - auttaa ymmärtämään Keralan tapoja suomalaisen näkökulmasta.

Alustava päiväretkiohjelma:

  1. Risteily Keralan takavesien (backwaters) jokialueella perinteisellä jokialuksella (house boat). Lähtö risreilylle Poovar-kylästä. 
  2. Kaupunkivisiitti Keralan pääkaupunkiin Trivandrumiin, jossa vierailemme kuuluisalla Shree Padmanabhaswamy temppelillä. Lisäksi pääsemme ostoksille kaupungin parhaimpiin kauppoihin.
  3. Retki Äiti Amman ashramiin. Tutustumme ashramin toimintaan ja pääsemme elämään yhden päivän tämän eläväisen ashramin vieraana. Jos Amma on ashramissa paikalla on mahdollisuus päästä halaukseen eli darshaniin.
  4. Rantavisiitti ainutlaatuiselle Varkala Beach -rannalle, jossa pääsemme nauttimaan auringosta ja merestä. Vierailemme tunnetussa Shree Narayana Guru mausoleumissa.

Keralan lounas banaaninlehdeltä saa mielen virkeäksi ja vatsan iloiseksi!Keralan lounas banaaninlehdeltä saa mielen virkeäksi ja vatsan iloiseksi!

 

Keralan lounas intialaisessa kodissa! Paikka on oppaamme Terry Thomaksen koti Vettucad-kylässä Trivandrumin taajama-alueella. Pääsemme aidon intialaisen kodin keittiöön, jossa Terryn äiti Thankam valmistaa monipuolisen lounaan. Samalla opiskelemme yrttien ja mausteiden vaikutuksia ja käyttötapoja. Lounas kuuluu matkapaketin hintaan.

 

Lisämaksusta järjestämme ainutlaatuisen Kathakali-esityksen. Kathakali on satoja vuosia vanha Keralan ainutlaatuinen tanssiteatteri. Esitys kestää n. 3 tuntia.

Matkapaketin hinta 1800 €/henkilö

Hinta sisältää:

  • majoituksen 2hh puolihoidolla
  • ayurvedinen Keralan kasvisruoka
  • päivittäisen joogan aamuisin
  • lentokenttäkuljetukset
  • Keralan lounas intialaisessa kodissa
  • opastetut päiväretket ruokailuineen

Hinta EI sisällä lentoja Trivandumiin. Autamme mielellämme parhaimpien lentojen löytämisessä. Meno-paluulennot maksavat n. Kovalam beach ja Kovalamin majakkaKovalam beach ja Kovalamin majakka850 euroa/hlö. Trivandrumiin voi lentää joko yhdellä välilaskulla Delhin kautta (Finnairilla Delhiin ja sieltä jatkolento intialaisella lentoyhtiöllä esim. Indigo Airline) tai kahdella välilaskulla Euroopan ja Lähi-Idän (yleensä Dubai) kautta. Lennot voi joko lunastaa itse netistä tai ostaa matkatoimistosta.

Hinta EI myöskään sisällä viisumia (hinta 50 €). Viisumi tulee anoa Intian suurlähetystöstä viimeistään kolme viikkoa ennen matkustusjankohtaa. (www.indianembassy.fi)

Jos haluaisit tulla tammi-helmikuussa mukaamme matkalle, mutta päivämäärät eivät sovi sinulle, niin ota yhteyttä ja ehdota sinulle sopivia päivämääriä. Otamme huomioon erityisesti pienten ryhmien (2-4 hlöä) toiveet matkan eri ajankohdasta. Voit tulla myös esim. 8 päivän matkalle. Kysy rohkeasti eri vaihtoehdoista!

OTA YHTEYTTÄ

Keralan matkan järjestäjiin ja oppaisiin Terry Thomasiin ja Marjo Kettuseen joko puhelimitse 044-0404060 tai sähköpostitse info@saraswati.fi. Annamme mielellämme lisätietoja matkastamme puhelimitse tai sähköpostitse! 

 

 

TULE INTIALAISEN KAMPPAILULAJIN KALARIPAYATTUN KURSSILLE KERALAAN!

Järjestämme 10 päivän intensiivikursseja Keralassa muinaisen intialaisen kamppailulajin Kalaripayattun alkeille (http://en.wikipedia.org/wiki/Kalaripayattu). Kysy erikseen räätälöityä matkapakettia Marjolta tai Terryltä. Paikka on erittäin autenttinen pieni Kalaripayattu-koulu keskellä luonnonläheistä kylää. Hoitolaamme voit tulla pyynnöstä katsomaan kuvia vuoden 2014 Kalaripayattun kurssista.