Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

AYURVEDA, JOKeralan ayurveda hoidot uudistavat kehon ja mielenKeralan ayurveda hoidot uudistavat kehon ja mielenOGA & KULTTUURIMATKAT KERALAAN,INTIAAN !

 

 

 

Järjestämme talvikaudella 2018-2019 seitsemättä kertaa uudistavan matkan Keralan osavaltioon Etelä-Intiaan! Matkakohde sijaitsee Keralan pääkaupungin Trivandrumin alueella. Viihtyisässä majoituspaikassa pääset nauttimaan ayurveda hoidoista, päivittäisestä joogasta ja maittavasta Keralan ruoasta. 

Ainutlaatuiset päiväretket Keralan luonto- ja kulttuurikohteisiin

Oppaina toimivat Saraswatin ayurveda terapeutit ja aviopari Marjo Kettunen ja Terry Thomas. Sekä Marjolla että Terryllä on matkailualan koulutusta ja kokemusta. Marjo on toiselta koulutukseltaan matkailualan restonomi (amk) ja Terry on suorittanut kotimaassaan Aviation, Hospitality and Travel Management -diplomikoulutuksen. Terryn kielitaidon ja paikallisen tuntemuksen avulla pääsemme tutustumaan Keralaan läheisesti. Marjon kokemus Keralasta - yhteensä n. 16kk seitsämällä eri matkalla - auttaa ymmärtämään Keralan tapoja suomalaisen näkökulmasta.

Esimerkki päiväretkiohjelmasta:

  1. Risteily Keralan takavesien (backwaters) jokialueella perinteisellä jokialuksella (house boat). Lähtö risreilylle Poovar-kylästä. 
  2. Kaupunkivisiitti Keralan pääkaupunkiin Trivandrumiin, jossa vierailemme kuuluisalla Shree Padmanabhaswamy temppelillä. Lisäksi pääsemme ostoksille kaupungin parhaimpiin kauppoihin.
  3. Retki Äiti Amman ashramiin. Tutustumme ashramin toimintaan ja pääsemme elämään yhden päivän tämän eläväisen ashramin vieraana. Jos Amma on ashramissa paikalla on mahdollisuus päästä halaukseen eli darshaniin.
  4. Rantavisiitti viehättävälle Varkala Beach -rannalle, jossa pääsemme nauttimaan auringosta ja merestä. Varkala on kaunis ranta hiekkasedimenttikielekkeineen. Hindujen uskomusten mukaan kastautuminen Varkalan merivedessä pesee synnit pois.

Keralan lounas banaaninlehdeltä saa mielen virkeäksi ja vatsan iloiseksi!Keralan lounas banaaninlehdeltä saa mielen virkeäksi ja vatsan iloiseksi!

Keralan lounas intialaisessa kodissa! 

Paikka on oppaamme Terry Thomaksen koti Vettucad-kylässä Trivandrumin taajama-alueella. Pääsemme aidon intialaisen kodin keittiöön, jossa Terryn äiti Thankam valmistaa monipuolisen lounaan. Samalla opiskelemme yrttien ja mausteiden vaikutuksia ja käyttötapoja. Lounas kuuluu matkapaketin hintaan.

 

Lisämaksusta järjestämme huikean Kathakali-esityksen. Kathakali on satoja vuosia vanha Keralan ainutlaatuinen tanssiteatteri. Esitys kestää n. 3 tuntia.

Matkapaketin hinta 1800 €/henkilö

Hinta sisältää:

  • majoituksen 2hh puolihoidolla
  • ayurvedinen Keralan kasvisruoka
  • päivittäisen joogan aamuisin
  • lentokenttäkuljetukset
  • Keralan lounas intialaisessa kodissa
  • opastetut päiväretket ruokailuineen

Hinta EI sisällä lentoja Trivandumiin. Autamme mielellämme parhaimpien lentojen löytämisessä. Meno-paluulennot maksavat n. Kovalam beach ja Kovalamin majakkaKovalam beach ja Kovalamin majakka850 euroa/hlö. Trivandrumiin voi lentää joko yhdellä välilaskulla Delhin kautta (Finnairilla Delhiin ja sieltä jatkolento intialaisella lentoyhtiöllä esim. Indigo Airline) tai kahdella välilaskulla Euroopan ja Lähi-Idän (yleensä Dubai) kautta. Lennot voi joko lunastaa itse netistä tai ostaa matkatoimistosta.

Hinta EI myöskään sisällä viisumia (hinta 50 €). Viisumi tulee anoa Intian suurlähetystöstä viimeistään kolme viikkoa ennen matkustusjankohtaa. (www.indianembassy.fi)

Voit tulla myös esim. 8 päivän matkalle. Kysy rohkeasti eri vaihtoehdoista!

OTA YHTEYTTÄ

Keralan matkan järjestäjiin ja oppaisiin Terry Thomasiin ja Marjo Kettuseen joko puhelimitse 044-0404060 tai sähköpostitse info@saraswati.fi. Annamme mielellämme lisätietoja matkastamme puhelimitse tai sähköpostitse! 

Järjestämme myös Panchakarma-hoitomatkoja! Kysy lisää!

 

TULE INTIALAISEN KAMPPAILULAJIN KALARIPAYATTUN KURSSILLE KERALAAN!

Järjestämme 10 päivän intensiivikursseja Keralassa muinaisen intialaisen kamppailulajin Kalaripayattun alkeille (http://en.wikipedia.org/wiki/Kalaripayattu). Kysy erikseen räätälöityä matkapakettia Marjolta tai Terryltä. Paikka on erittäin autenttinen pieni Kalaripayattu-koulu keskellä luonnonläheistä kylää. Hoitolaamme voit tulla pyynnöstä katsomaan kuvia vuoden 2014 Kalaripayattun kurssista.