Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen.

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

 SARASWATISSA PALVELEVAT

Lue lisääLue lisää

Ayurvedaterapeutti Terry Thomas

 Koulutettu hieroja Marjo Kettunen

 

Hieroja Anuraj OlnedianHieroja Anuraj Olnedian

Hieroja Anuraj Olnedian

 

Ayurveda hoitaja Eeva RuotsalainenAyurveda hoitaja Eeva Ruotsalainen

Ayurveda hoitaja Eeva Ruotsalainen

 

Koulutettu hieroja Niklas Seppi

 

 

 

 

LÄMMINHENKINEN HOITOLAMME

Hoitolassamme on kotoisa tunnelma, ystävällinen palvelu, tehokkaat hieronnat & kokonaisvaltaiset hoidot. Olemme erikoistuneet Ayurvedisiin hierontoihin. Tutustu laajaan hoitovalikoimaamme ja lähetä meille viestiä, jos herää kysymyksiä. Vastaamme mielellään :) Tapaamisiin ihanissa hoidoissa!

 

SARASWATIN SYYSTARJOUKSET!

Syksy alkaa Saraswatissa ihanissa hoitavissa tunnelmissa. Tarjouksessa Anurajin Ayurvedinen Abhyanga hieronta 75 min, Eevan Ayurvediset konsultaatiot sekä Niklaksen Klassiset hieronnat. Tarjoukset voimassa 30.9.2018 saakka.

Varaa aikasi: online ajanvarauksesta, 044-0404060 tai info@saraswati.fi.

 

AYURVEDINEN ABHYANGA HIERONTA 75 min 69 (norm. 84 €)

Hieroja Anuraj Olnedianin Ayurvedinen abhyanga hieronta pehmittää kireitä lihaksia, lämmittää kehoa ja virkistää oloa. Anurajin hieronta on sekä lempeää että napakkaa. Anuraj on opiskellut jo usean vuoden ajan ayurveda terapeuttimme Terry Thomaksen tarkassa yksityisopetuksessa. Abhyanga hieronta tehdään koko keholle, mikä tuo ihanan rauhallisen olon. Hieronnassa voidaan keskittyä avaamaan esim. niska-hartiaseudun ongelmakohtia tehokkaasti. Abhyanga hieronta tehdään lämmitetyllä öljyllä, mikä lisää hoidon rentouttavaa vaikutusta. Anuraj palvelee asiakkaitaan englannin kielellä.

 

EEVAN AYURVEDISET KONSULTAATIOT -20%

Hieroja, joogaopettaja ja ayurveda konsultti Eeva Ruotsalainen antaa Ayurvedisia konsultaatioita tutustumishintaan. Eeva on valmistunut Ayurvedic Life Style Consultant -nimikkeellä arvostetun ayurveda lääkäri David Frawleyn kurssilta American Institute of Vedic Studies -koulutuskeskuksesta.

Ayurvedinen konsultaatio 45 min 46,40 € (norm. 58 €)

Ayurvedinen konsultaatio 60 min 55,20 €  (norm. 69 €)

Eevan konsultaation esittely:Ayurvedisessa konsultaatiossa kartoitamme sinun yksilöllisen kehotyyppisi. Kehotyyppiisi perustuen saat ohjeita sinulle sopivan ruokavalion, mausteiden ja yrttien käyttöön, jotka tukevat kehon ja mielen terveyttä ja tasapainoa. Ayurvedan mukaan optimaalisesti toimiva ruoansulatus ja oman kehotyyppin tasapainoa tukeva ruokavalio yhdessä oikeanlaisen elämäntavan kanssa ovat hyvinvointimme keskeisiä kulmakiviä. Konsultaatiossa tarkastelemme myös muita ayurvedisia itsehoidon välineitä tasapainon ylläpitämiseksi öljyhieronnan, eteeristen öljyjen, liikunnan ja palautumisen näkökulmista. Konsultaation jälkeen opit katsomaan elämääsi ayurvedisten linssien läpi ja tekemään arjessasi sinun hyvinvointiasi tukevia valintoja.

 

NIKLAKSEN KLASSISET HIERONNAT ALKAEN 30 !

Koulutettu hieroja Niklas Seppi tekee Klassisia hierontoja nyt edulliseen hintaan. Niklaksen Klassinen hieronta poistaa kipua ja jännitystä. Niklas erikoistui hierojan koulutuksessaan kivun hoitoon. Niklas räätälöi jokaisen hieronnan asiakkaan kehon tilan mukaan, jotta hierontakokemus on sekä tehokas että kokonaisvaltaisen rentouttava. Jo yksikin hieronta tehoaa kipukohtiin. Niklas yhdistelee hieronnassaan monipuolisesti napakoita ja pehmeitä hierontaotteita, jolloin keho rentoutuu ja mieli rauhoittuu. Hieronnan päätteeksi Niklas tekee usein ihanan päähieronnan.

Klassinen hieronta 30 min 30 € (norm. 38 €)

Klassinen hieronta 45 min 40 € (norm. 52 €)

Klassinen hieronta 60 min 50 € (norm. 65 €)

Klassinen hieronta 75 min 60 € (norm. 79 €)

Klassinen hieronta 90 min 70 € (norm. 90 €)

 

HUOM! Syystarjousten tarjoushinnat eivät näy online ajanvarausjärjestelmässä. Anurajin, Eevan ja Niklasen tarjoukset ovat kuitenkin voimassa 30.9.2018 saakka! Voit halutessasi kirjoittaa varauksen lisätietoihin "syystarjous".

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

PERUSKURSSI 15. - 16.9.2018

Tällä kurssilla opit tekemään niska-hartiaseudun kireyksiä avaavaa ja kokonaisvaltaisesti hoitavaa Intialaista päähierontaa. Kurssin opettaja on Keralasta, Intiasta kotoisin oleva ayurvedaterapeutti Terry Thomas. Kurssilla saat perusteellisen opetuksen tähän ihanaan hoitomuotoon. Kurssin hinta on 225 €. Kurssin kaikki tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät tästä.

Lämpimästi tervetuloa inspiroivalle kurssille!

 

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

JATKOKURSSI 27.-28.10.2018   

Tämä kurssi on jatkoa Intialaisen päähieronnan peruskurssille. Olet tervetullut tälle jatkokurssille, jos olet käynyt peruskurssin joko Luontaishoitola Saraswatissa tai jossain toisessa koulutuspaikassa. Jatkokurssilla syvennetään Intialaisen päähieronnan tekemistä; opit käyttämään perusöljyjä ja eteerisiä öljyjä päähieronnassa sekä opit tekemään päähierontaa asiakkaan ollessa hoitopedillä. Lisäksi saat arvokasta tietoa, kuinka hoitaa erilaisia vaivoja, kuten päänsärkyjä ja stressiä, pään alueen marmahieronnalla.

Kurssin hinta on 265 €. Kurssin aikataulu on la klo 10-17 ja su klo 10-16. Kurssin hintaan kuuluu yksi 45 min harjoitushieronta yhdessä opettajan kanssa kurssin jälkeen. Opettaja on ayurvedaterapeutti Terry Thomas Intiasta. Opetuskieli on englanti (osittain suomi).

Kurssille ilmoittautuminen: info@saraswati.fi. Laita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi sekä tieto, missä olet käynyt Intialaisen päähieronnan peruskurssin. Lähetämme kurssin 60 € varausmaksusta laskun sähköpostiisi.

Intialaisen päähieronnan jatkokurssilla saat taidon tehdä Intialaista päähierontaa entistä monipuolisemmin!

 

AYURVEDA, JOOGA & KULTTUURIMATKAT

                                            KERALAAN, INTIAAN !

TULE MUKAAMME KERALAAN UUDISTUMAAN JA SAAMAAN VOIMAA!

Rentoudut lämminhenkisten & ammattitaitoisten terapeuttien ayurveda hoidoissa

Nautit Keralan maukkaasta ja terveellisestä ruoasta

Tutustut oppaiden johdolla Keralan värikkääseen kulttuuriin ja lämminhenkisiin ihmisiin

Aistit Keralan vehreää ja runsasta luontoa - Auringossa ja lämpimässä ilmastossa kylpien

 

 Tule meditoimaan - tai oppimaan hyvässä ohjauksessa meditaatio - sisäinen rauha ja onnellisuusTule meditoimaan - tai oppimaan hyvässä ohjauksessa meditaatio - sisäinen rauha ja onnellisuusKeralan takavesien alue eli backwaters on uskomattoman vehreää - kookospalmumetsääKeralan takavesien alue eli backwaters on uskomattoman vehreää - kookospalmumetsääKathakali on satoja vuosia vanha Keralan naamiotanssiKathakali on satoja vuosia vanha Keralan naamiotanssi

 

 

SARASWATI THERAPY CENTER

Saraswati is a peaceful natural therapy center specialized in Ayurvedic treatments. Our services include Ayurvedic massages, Swedish massages, Japanese Shiatsu massages and Reiki energy treatments. We are open according to agreement from Monday to Friday between 8am and 8pm and Saturdays between 9am and 6pm. Please contact us by email info@saraswati.fi or phone 044-0404060 to find out more about our natural treatments.

Tällä kurssilla opit tekemään niska-hartiaseudun kireyksiä avaavaa ja kokonaisvaltaisesti hoitavaa Intialaista päähierontaa