Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

 

PERUUTUSEHDOT:

- peruutus kuluitta viimeistään 24h ennen varausta

- sen jälkeen (alle 24h varauksesta) peruutetuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta

- jos asiakas ei saavu paikalle varattuna aikana, veloitamme 100% hoidon hinnasta

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

 

LÄMMINHENKINEN HOITOLAMME

Hoitolassamme on kotoisa tunnelma, ystävällinen palvelu, tehokkaat hieronnat & kokonaisvaltaiset hoidot. Olemme erikoistuneet Ayurvedisiin hierontoihin. Tutustu laajaan hoitovalikoimaamme ja lähetä meille viestiä, jos herää kysymyksiä. Vastaamme mielellään! Tapaamisiin ihanissa hoidoissa :)

 

Välitämme asiakkaidemme terveydestä, etenkin nyt koronan aikana. Lue tästä, mitä toimenpiteitä olemme ottaneet käyttöön, jotta jokainen voi asioida hoitolassamme rauhallisin mielin.

Voit peruuttaa ajan lyhyellä varoitusajalla, jos sinulla ilmenee flunssan oireita tai jos epäilet korona-altistusta.

 

PANCHAKARMA HOITOJAKSOT SARASWATISSA

Hoitolassamme on tarjolla rajoitettu määrä paikkoja suosittuun Ayurvediseen Panchakarma puhdistusjaksoon. Panchakarma on perinteinen keino Ayurvedassa uudistaa kehoa ja mieltä monin tavoin. Panchakarma hoitojakson vaikutuksesta elimistö puhdistuu, keho ja lihakset rentoutuvat ja mieli rauhoittuu. Panchakarman avulla voidaan hoitaa pitkäaikaisia vaivoja, kuten unettomuutta, pitkittynyttä stressiä, vatsaongelmia ja naisten hormonaalisia häiriöitä.

Panchakarma jakso sisältää yksilöllisesti räätälöidyn Ayurvedisen hieronta- ja hoitopaketin, ayurvedisia yrttituotteita sekä kotihoito-ohjeita ruokavalioon, liikuntaan sekä elämänrytmiin ja elämäntapoihin liittyen. Hoitojakso on yleensä noin 14-21 vuorokautta. Tämän jakson aikana hoitoja saattaa olla päivittäin, joka toinen päivä tai joka kolmas päivä.

Panchakarma jakso alkaa aina Ayurvedisella konsultaatiolla, jonka aikana kartoitetaan asiakkaan kehon ja mielen tila. Konsultaation pohjalta laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma ja valitaan asiakkaan tilaa tasapainottavat Ayurvediset yrttituotteet. Panchakarma hoitojakson hinta koostuu 1) Ayurvedisesta konsultaatiosta, 2) Ayurvedisista hieronnoista ja hoidoista ja 3) Ayurvedisista yrttituotteista.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Panchakarma hoitojaksosta: info@saraswati.fi / 044-0404060.

 

Ayurvedinen videokonsultaatio

Ayurvedaterapeuttimme Terry Thomas ja Eeva Ruotsalainen antavat videokonsultaatioita zoomin tai whatsupin kautta, tiedustelut ja ajanvaraus info@saraswati.fi / 044-0404060

 

 

TIETOA LAHJAKORTEISTAMME

1. Onko sinulla lahjakortti Luontaishoitola Saraswatiin?

Annamme lisäaikaa kaikille lahjakorteille, joiden voimassaoloaika on umpeutunut maaliskuussa 2020 tai sen jälkeen. Ota yhteyttä sähköpostitse info@saraswati.fi ja voimme sopia lisäajasta.

2. Haluaisitko ostaa lahjakortin hoitolaamme? 

Lahjakortit ovat voimassa 10kk. Tarvittaessa koronasta johtuen annamme lisäaikaa 10kk jälkeenkin. Voit hyvin mielin antaa ihanan lahjan läheisellesi ja hänellä on reilusti aikaa käyttää lahjakortti sitten, kun aika on sopiva.

 

 

PANCHAKARMA HOITOMATKAT KERALAAN, INTIAAN

MATKOJA JÄRJESTETÄÄN, KUN SE ON TAAS MAHDOLLISTA

Saraswati järjestää panchakarma hoitomatkoja Keralaan, kun koronatilanne on rauhoittunut ja matkustaminen Intiaan on mahdollista ja turvallista. Villa Anandha on rauhallinen ja viihtyisä Ayurveda hoitokeskus Keralassa, Etelä-Intiassa. Villa Anandha sijaitsee Trivandrumin kaupungin alueella, pienessä autenttisessa kylässä. Keskuksessa on 7 huonetta kolmessa kerroksessa ja viihtyisät oleskelutilat jokaisessa kerroksessa. Pakettiin kuuluvat lääkärin kosultaatiot, päivittäiset hoidot, täysihoito ja lentokenttäkuljetukset Trivandrumin lentoasemalta.

LISÄTIEDOT:

www.villaanandha.com

Email: info@villaanandha.com

Yhteyshenkilö: Terry Thomas

 

 Villa Anandhan rauhallista tunnelmaa

 

 

 

 

SARASWATI THERAPY CENTER

Saraswati is a peaceful natural therapy center specialized in Ayurvedic treatments. Our services include Ayurvedic massages, Swedish massages, Japanese Shiatsu massages and Reiki energy treatments. We are open according to agreement from Monday to Friday between 8am and 8pm and Saturdays between 9am and 6pm. Please contact us by email info@saraswati.fi or phone 044-0404060 to find out more about our natural treatments.

 

AYURVEDISET BASTI HOIDOT

 

AYURVEDINEN KATI BASTI ÖLJYHOITO

Kati Basti öljyhoidossa laitetaan miellyttävän lämpöiseksi lämmitettyä terapeuttista öljyä lantion alueen kipukohtaan, usein ristiselkään. Öljyä varten kipukohtaan valmistetaan ensin jähmeästä taikinasta reunus, eräänlainen kuppi. Lämmin öljy valutetaan tämän kupin sisälle. Öljyn terapeuttiset ainesosat imeytyvät kipukohtaan ihon läpi. Öljyn lämpö rentouttaa lihaksia ja niiden kiinnityskohtia. Öljyhoito voi myös vähentää hoidettavan alueen nivelten/selkärangan/luuston kiputiloja.

Kati Basti öljyhoito vaikuttaa mm. seuraavasti hoidettavalla alueella:

 • vähentää lihas- ja nivelkipuja
 • vähentää lihasten kireyttä
 • vähentää tulehdusta
 • voi helpottaa lihaskramppeja
 • voi helpottaa kroonista kiputilaa
 • lisää verenkiertoa
 • ravitsee ja vahvistaa luustoa ja kudoksia

Ayurvedinen Kati Basti öljyhoito 60 min 75

 

NETRA BASTI / NETRA TARPANA ÖLJYHOITO

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoito on erityinen terapeuttinen hoito silmille. Intiassa käytetään tälle hoidolle kahta nimeä: Netra Basti ja Netra Tarpana. Tässä öljyhoidossa valutetaan hoitavaa öljyä, usein yrtti-gheetä, silmille. Ensin silmien ympärille laitetaan jähmeästä taikinasta muovattu reunus, eräänlainen kuppi. Hoitava öljy valutetaan tähän kuppiin. Hoito vaikuttaa parhaiten, kun silmät pidetään avoinna öljyn ollessa silmien päällä. Monet aristelevat silmien avaamista tässä hoidossa varsinkin ensimmäisellä kerralla, mutta useimmat lopulta kokevat hoidon ihanan rentouttavana silmien ollessa avoinna. Tällöin myös terapeuttisen öljyn (tai gheen) vaikuttavat ainesosat pääsevat parhaiten imeytymään silmiin.

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoidolla on useita hoitavia vaikutuksia silmille:

 • kosteuttaa kuivia silmiä
 • parantaa sumeaa näkökykyä
 • vähentää silmäkipua ja silmien punaisuutta
 • virkistää työssä väsyneitä ja rasittuneita silmiä (esim päätetyöntekijät)

Netra Basti / Netra Tarpana öljyhoito 60 min 85 €