Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaa aikasi online napsauttamalla tästä.

Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit muuttaa tai perua varauksen online.

 

PERUUTUSEHDOT:

Korona-aikana peruutukset flunssan oireiden takia veloituksetta viime hetkeen saakka.

Peruutus kuluitta viimeistään 24h ennen varausta

Sen jälkeen (alle 24h varauksesta) peruutetuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta

Jos asiakas ei saavu paikalle varattuna aikana, veloitamme 100% hoidon hinnasta

Saraswatista löydät lempeät Amrita Organics luonnonkosmetiikkatuotteet

kasvoille, vartalolle, hiuksille

 

Hoitolastamme saat myös laadukkaat Ayurvediset yrttituotteet.

Lue lisää tästä

 

LÄMMINHENKINEN HOITOLAMME

Hoitolassamme on kotoisa tunnelma, ystävällinen palvelu, tehokkaat hieronnat & kokonaisvaltaiset hoidot. Olemme erikoistuneet Ayurvedisiin hierontoihin. Tutustu laajaan hoitovalikoimaamme ja lähetä meille viestiä, jos herää kysymyksiä. Vastaamme mielellämme! Tapaamisiin ihanissa hoidoissa :)

 

Välitämme asiakkaidemme terveydestä. Lue tästä, mitä toimenpiteitä olemme ottaneet käyttöön, jotta jokainen voi asioida hoitolassamme rauhallisin mielin.

Voit peruuttaa ajan lyhyellä varoitusajalla, jos sinulla ilmenee flunssan oireita tai jos epäilet korona-altistusta.

 

JOULUTARJOUKSET

Saraswatissa on kehoa rentouttavia ja mieltä rauhoittavia hierontoja Joulutarjouksessa.

Suosittuja hierontojamme ovat Intialainen päähieronta ja Ayurvedinen abhyanga hieronta. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään monipuolisilla hierontaotteilla niska-hartiaseutu, kaulan ja kallonpohjan alue sekä pään ja otsan alue. Ayurvedinen abhyanga hieronta on lihaksia pehmittävä ja hermostoa rauhoittava hieronta, mikä tehdään lämmitetyllä sesam-öljyllä.

Ayurvedinen niska-hartiahoito sopii esimerkiksi päätetyötä tekevälle. Hoito alkaa niska-hartiaseutua lämmittävällä höyryhaudepainelulla. Tämän jälkeen niska-hartiaseutua hierontaan abhyanga hieronnan ja Ayurvedisen marmahieronnan otteilla. Marmahieronnassa tehdään painalluksia kehon marmoille eli energiapisteille. Marmat ovat kudosten, lihasten, hermoston ja nivelten risteyskohtia. Marmoja käsittelemällä voidaan avata laajempia tukoksia ja lihasjumeja.

Shiatsu on japanilainen meridiaanihoito, missä hoidetaan ja avataan kehoa sormi- ja kämmenpainalluksilla. Painallukset tehdään koko meridiaanin pituudelta. Hoidossa pidetään kevyet ja rennot vaatteet päällä ja hoito tehdään lattialla olevalla patjalla.

 

TARJOUSHINNAT:

Intialainen päähieronta 30 min 35 € (41 €)

Intialainen päähieronta 30 min & Detox jalkakylpy 30 min 70 € (80 €)

Ayurvedinen niska-hartiahoito 45 min 55 € (62 €)

Ayurvedinen konsultaatio 45 min 55 € (58 €)

Ayurvedinen videokonsultaatio 45 min 55 € (58 €)

Ayurvedinen abhyanga hieronta 60 min 60 € (69 €)

Shiatsu 75 min 75 € (84 €)

Ayurvedinen abhyanga hieronta 90 min 90 € (95 €)

SARJAKORTIT TARJOUSHINNAT:

2 x Intialainen päähieronta 45 min 90 € (102 €)

2 x Ayurvedinen abhyanga hieronta 75 min 150 € (168 €)

2 x Shiatsu 90 min 170 € (190 €)

 

Tarjoushintaisen hoidon voi ostaa lahjaksi:

1) Tilaamalla Lahjakortin tämän lomakkeen kautta

(Lahjakortin toimitus joko sähköpostitse PDF-tiedostona tai postitse kirjeenä)

2) Ostamalla Lahjakortin paikan päältä hoitolastamme

(Osoite Ruoholahdenkatu 24, 00180 Helsinki. Soitto numeroon 044-0404060 ennen käyntiä jotta varmistuu, että hoitolassamme on hieroja paikan päällä)

LISÄTIETOJA LAHJAKORTEISTA:

  • Tarjoushinnat ovat voimassa vuoden 2021 loppuun saakka
  • Joulutarjous Lahjakortit ovat voimassa 2 vuotta (31.12.2023 saakka)
  • Joulutarjous Lahjakorttien käyttöaika alkaa 1.1.2022 

 

 

PANCHAKARMA HOITOJAKSOT SARASWATISSA

Hoitolassamme on tarjolla rajoitettu määrä paikkoja suosittuun Ayurvediseen Panchakarma puhdistusjaksoon. Panchakarma on perinteinen keino Ayurvedassa uudistaa kehoa ja mieltä monin tavoin. Panchakarma hoitojakson vaikutuksesta elimistö puhdistuu, keho ja lihakset rentoutuvat ja mieli rauhoittuu. Panchakarman avulla voidaan hoitaa pitkäaikaisia vaivoja, kuten unettomuutta, pitkittynyttä stressiä, vatsaongelmia ja naisten hormonaalisia häiriöitä.

Panchakarma jakso sisältää yksilöllisesti räätälöidyn Ayurvedisen hieronta- ja hoitopaketin, ayurvedisia yrttituotteita sekä kotihoito-ohjeita ruokavalioon, liikuntaan sekä elämänrytmiin ja elämäntapoihin liittyen. Hoitojakso on yleensä noin 14-21 vuorokautta. Tämän jakson aikana hoitoja saattaa olla päivittäin, joka toinen päivä tai joka kolmas päivä.

Panchakarma jakso alkaa aina Ayurvedisella konsultaatiolla, jonka aikana kartoitetaan asiakkaan kehon ja mielen tila. Konsultaation pohjalta laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma ja valitaan asiakkaan tilaa tasapainottavat Ayurvediset yrttituotteet. Panchakarma hoitojakson hinta koostuu 1) Ayurvedisesta konsultaatiosta, 2) Ayurvedisista hieronnoista ja hoidoista ja 3) Ayurvedisista yrttituotteista.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Panchakarma hoitojaksosta: info@saraswati.fi / 044-0404060.

 

Ayurvedinen videokonsultaatio

Ayurvedaterapeuttimme Terry Thomas ja Eeva Ruotsalainen antavat videokonsultaatioita zoomin tai whatsupin kautta, tiedustelut ja ajanvaraus info@saraswati.fi / 044-0404060

 

 

TIETOA LAHJAKORTEISTAMME

1. Onko sinulla lahjakortti Luontaishoitola Saraswatiin?

Annamme lisäaikaa kaikille lahjakorteille, joiden voimassaoloaika on umpeutunut maaliskuussa 2020 tai sen jälkeen. Ota yhteyttä sähköpostitse info@saraswati.fi ja voimme sopia lisäajasta.

2. Haluaisitko ostaa lahjakortin hoitolaamme? 

Lahjakortit ovat voimassa 10kk. Tarvittaessa koronasta johtuen annamme lisäaikaa 10kk jälkeenkin. Voit hyvin mielin antaa ihanan lahjan läheisellesi ja hänellä on reilusti aikaa käyttää lahjakortti sitten, kun aika on sopiva.

 

 

PANCHAKARMA HOITOMATKAT KERALAAN, INTIAAN

MATKOJA JÄRJESTETÄÄN, KUN SE ON TAAS MAHDOLLISTA

Saraswati järjestää panchakarma hoitomatkoja Keralaan, kun koronatilanne on rauhoittunut ja matkustaminen Intiaan on mahdollista ja turvallista. Villa Anandha on rauhallinen ja viihtyisä Ayurveda hoitokeskus Keralassa, Etelä-Intiassa. Villa Anandha sijaitsee Trivandrumin kaupungin alueella, pienessä autenttisessa kylässä. Keskuksessa on 7 huonetta kolmessa kerroksessa ja viihtyisät oleskelutilat jokaisessa kerroksessa. Pakettiin kuuluvat lääkärin kosultaatiot, päivittäiset hoidot, täysihoito ja lentokenttäkuljetukset Trivandrumin lentoasemalta.

LISÄTIEDOT:

www.villaanandha.com

Email: info@villaanandha.com

Yhteyshenkilö: Terry Thomas

 

 Villa Anandhan rauhallista tunnelmaa

 

 

 

 

SARASWATI THERAPY CENTER

Saraswati is a peaceful natural therapy center specialized in Ayurvedic treatments. Our services include Ayurvedic massages, Swedish massages, Japanese Shiatsu massages and Reiki energy treatments. We are open according to agreement from Monday to Friday between 8am and 8pm and Saturdays between 9am and 6pm. Please contact us by email info@saraswati.fi or phone 044-0404060 to find out more about our natural treatments.